Як використовувати Facebook

3639
  • Що саме можна просувати в Фейсбуці?
  • Чим відрізняються профілі та бізнес сторінки
  • Групи в Facebook і що вибрати для просування
  • Як створити успішну бізнес-сторінку?
  • Як і для чого просувати бізнес-сторінку?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . У статті про просування комерційних сайтів я перераховував всі основні способи, які доступні власникам онлайн-бізнесу.

    Там згадувалося SEO просування, контекстна реклама (зокрема Яндекс Директ і Гугл Адвордс), а також говорилося і про просування сайту в соціальних мережах (SMM та SMO). Причому останній спосіб все більше і більше набирає популярність.

    Аудиторія соціальних мереж величезна і не спробувати використовувати її на своє благо було б помилкою. Чому? Тому що при роботі з соціалки ви отримуєте безпосередній контакт (фактично довірчі відносини) з вашою цільовою аудиторією (без домішок), що значно підвищує ймовірність того, що вони стануть вашими клієнтами. Інша річ, що реалізувати це на практиці виходить не завжди просто.

    Як використовувати Facebook

    Сьогоднішній статті я хочу розпочати серію публікацій на тему просування свого бізнесу (комерційного сайту) засобами SMM та SMO. Почнемо ми для початку з соціальної мережі Фейсбук, яка хоч і поступається Вконтакте за розміром російськомовної аудиторії, але зате перевершує в якості. Говорити ми будемо про створення бізнес-сторінок в Facebook, про залучення аудиторії, про рекламу, наповнення сторінок і багато іншого.

    Що саме можна просувати в Фейсбуці?

    Давайте спочатку трохи поговоримо про те, а чому саме Facebook? У рунеті щомісячна аудиторія цієї соціалки становить близько двадцяти-тридцяти мільйонів користувачів в місяць. Це приблизно в два рази менше, ніж аудиторія «Вконтакте», але сама по собі цифра просто величезна. При цьому вік переважної більшості користувачів цієї соцмережі (більше трьох чвертей) вкладається у рамки від вісімнадцяти до сорока п’яти років (в середньому по рунету виходить близько тридцяти років).

    І це дуже активна аудиторія, яка має гроші (менеджери, підприємці і т. п. люди, які готові обговорювати бізнес-питання, а не понтуватися і самостверджуватися). Реєстрація в Фейсбуці дозволений тільки з 13 років і при цьому там немає такого популярного у Вконтакте види контенту, як «халявні» фільми та музика (мається на увазі заборону на завантаження такого вмісту в саму соціальну мережу), який любить безперспективна для бізнесу «школота».

    Вміст цієї соціальної мережі в рунеті приблизно порівну представлений розважальної та пізнавальної (інтелектуальної) інформацією. У зв’язку з усім вищесказаним виходить, що середня платоспроможність користувача Фейсбука вище, ніж в інших популярних соцмережах рунета (Вконтакте, Однокласники та ін). Ну і крім цього функціонал соціальної мережі дуже високий, і її можна використовувати для вирішення безлічі різних завдань (як заміну блогу чи сайту, як інтернет-магазин, геолокація в мобільних додатках тощо).

    В принципі, дуже багато тематик бізнесу (інтернет або оффлайн) можна просувати в фейсбуці.

  • Наприклад, бізнес-сторінка, як у моєму випадку, не може служити візитною карткою будь-сайту (як комерційного, так і інформаційного). Там можуть публікуватися анонси нових матеріалів з цього ресурсу, анонси статей тієї ж тематики на інших ресурсах і просто цікава інформація на тему.

    Продвижение в Фейсбуке своего сайтаЯк використовувати Facebook

    Таким чином створюється спільнота, частина якого буде регулярно відвідувати ваш сайт, зацікавившись черговий нової публікації, анонсованої на бізнес-сторінці Facebook.

  • Також соціальні мережі можуть бути дуже цікаві і корисні інфобізнесменам, продають якісь курси, а ще проводять семінари, коучинги або тренінги (той же принцип — зацікавити розміщеною інформацією, а потім підштовхувати до покупки своїх курсів чи тренінгів).

    Зазвичай створюються тематичні сторінки, не пропонують конкретні продукти або послуги, а пропонують почитати «на тему» (в якості контенту підійде будь-яка пізнавальна інформацію на цю тему). Це створює більшу привабливість і збільшує ступінь залученості користувачів.

    Продвижение инфобизнеса в FacebookЯк використовувати Facebook

    Користувачі таке співтовариство залучаються за допомогою таргетованої реклами Фейсбуку, або реклами в інших розкручених співтовариствах, а утримуються з допомогою цікавого контенту. З часом з’являється лояльність (що це?) до автора сторінки і їм можна «впарювати» те, що ви хотіли.

    Також основним активом інфобізнесменов є передплатники, а збирати їх у соцмережі нічим не гірше, ніж на своєму сайті. У фейсбуці можна створювати вкладки і додатка (підрозділи всередині бізнес-сторінки), де вже розміщувати форму підписки для отримання, наприклад, якоїсь частини курсу або семінару на халяву.

  • Наступним очевидним прикладом є інтернет-магазини, які можуть істотно розширити аудиторію своїх покупців за рахунок створення спільнот в соціальних мережах. Просуваються вони в основному за рахунок таргетингової реклами в самому Фейсбуці (наприклад, залучають знижками, акціями і подібними речами).

    При цьому з реклами відвідувач потрапляє не на саму бізнес-сторінку, а на цільову сторінку, звідки він, вивчивши пропозицію (і залишивши лайк), може перейти безпосередньо у ваш магазин для покупки.

    Фейсбук для интернет магазиновЯк використовувати Facebook

    Контент такої філії інтернет-магазину в соцмережі може містити в собі пізнавальну або розважальну інформацію по темі, а також можуть бути представлені актуальні новинки з вашого асортименту з посиланням на сторінки магазину. Головне підтримувати прийнятний баланс і зацікавленість цільової аудиторії. Для більшої залученості проводять конкурси, опитування і т. п. речі.

    Причому це не обов’язкове можуть бути великі інтернет-магазини. Продавати через свою бізнес-сторінку в Фейсбуці можна і що-те, що ви зробили своїми руками. Це дуже популярно в буржунете і до нас потихеньку доходить. Замовлення робляться «не відходячи від каси», наприклад, за допомогою листування з автором.

  • Безліч компаній і приватних осіб, що надають послуги, можуть мати свої успішні БС у Фейсбуці. Шляхом залучення відвідувачів з допомогою реклами і утримання їх за допомогою цікавого контенту можна істотно розширити свою клієнтську базу.

    Продвижение услуг в FacebookЯк використовувати Facebook

    Природно, що чим більше «попсовей» буде тематика ваших послуг, тим більше ви отримаєте віддачі від соціальних мереж. Добре йде бізнес через соціалки в тематиці туризму, відпочинку, фотографії, юридичних послуг, косметології, дизайну, спорту, фріланса, нерухомість, готелі і т. п.

  • Чим відрізняються один від одного профілі і бізнес-сторінки

    У соціальній мережі Facebook прагнуть виявляти і видаляти мульти-аккаунти (фейкові). Взагалі-то у них це виходить, і більшість користувачів цієї мережі мають тільки один профіль. У той же час під одним профілем може створюватися скільки завгодно багато бізнес-сторінок. Тому якщо у вас акк в цій соціалці вже є, то створити БС (бізнес-сторінку) проблем не складе.

    Тематика вашої майбутньої БС у Фейсбуці може бути будь, лише б вона не була заборонена законом (вашої країни) або не була захищена авторськими правами (ви не можете створити офіційну сторінку Епл, але може створити сторінку любителів яблучної продукції).

    Ще однією особливістю управління БС у Facebook є те, що її творець (за замовчуванням він є адміністратором з максимально можливими правами) може створити ще одного адміністратора (їм може бути, наприклад, замовник, для якого ви цю сторінку створюєте і підтримуєте). Права у нього будуть точно такі ж, як і у вас (автора).

    Тепер давайте подивимося, в чому відмінність особистого профілю від бізнес-сторінки у Фейсбуці? На перший погляд візуально вони виглядають однаково (одне і те ж).

    В обох випадках вгорі може бути обкладинка і аватарка. Але в особистих профілях під обкладинкою є кнопки «Додати в друзі» (цю операцію можна виконати тільки з людиною) і «Підписатися» (точніше кажучи, вони будуть розташовані десь в області обкладинки, бо дизайн фейсбуку змінюється кожні півроку, і хтось раніше, а хтось пізніше переходить на нову версію). У моєї поточної інкарнації інтерфейсу ці кнопки розташовані ось так:

    Пример профиля в ФейсбукеЯк використовувати Facebook

    На бізнес-сторінках ж є кнопка «Подобається» (натискання по ній називається «лайком» сторінки — від англійської назви цієї кнопки):

    Пример бизнес страницы в FacebookЯк використовувати Facebook

    Простіше кажучи, якщо бачите кнопку «Подобається», то це бізнес-сторінка, а якщо «Додати в друзі», то «енто профіль якогось чола». Також на БС десь вгорі (в залежності від поточного користувача Фейсбука) ви знайде кількість лайків, відданих цій сторінці (кількість натискань кнопки «Подобається»). Це своєрідна пузомерка в даної соціальної мережі, яка може служити аналогом Тіц і Пр при роботі з сайтами.

    Дуже важливим є той факт, що для бізнесу не можна використовувати свій профіль у Facebook. Якщо зареєструватися в цій соціальній мережі і назвати аккаунт не ім’ям і прізвищем, а назвою організації, сайту або інтернет-магазину, то такі профілі дуже швидко обчислюються і видаляються (або пропонується привести його у відповідність з правилами). Фейсбук в першу чергу мережу для спілкування людей, а вже потім майданчик для просування свого бізнесу (мухи окремо, котлети окремо).

    Отже, підіб’ємо підсумок по відмінностям БС (бізнес-сторінки) і профілю>:

  • Профіль призначений для розміщення особистої інформації, а БС — для інформації про вашому бізнесі і всього того, що може з цим корелюватися.
  • Кількість друзів для одного профілю фейсбуку обмежена п’ятьма тисячами (щоправда, кількість передплатників на новини профілю не обмежена — актуально для осіб, які є знаменитостями). Кількість «фанатів» вашої БС (тих, хто натиснув на кнопку «Подобається») не обмежена.
  • Бізнес-сторінка у Facebook повністю індексується пошуковими системами (її назву, опис і, власне, публікації).
  • З попереднього пункту випливає те, що БС доступні всім користувачам мережі інтернет, включаючи тих, хто там не зареєстрований і не залягання (як, наприклад, роботи пошукових систем).
  • Кількість можливих адміністраторів для БС не обмежена. Це дозволяє працювати з нею відразу цілого колективу працівників. В той час, як профілем керувати може тільки одна людина, які його і створив.
  • Тільки у БС є можливість вивчати їх статистику, а також використовувати на них програми для Фейсбуку будь-якої складності і функціональності.
  • Бізнес-сторінки можна буде просувати за допомогою вбудованої в цю мережу систему таргетингової реклами, щоб розширювати кількість залучених користувачів (вашу цільову аудиторію)
  • Групи в Facebook і що вибрати для просування

    Що таке групи в Facebook? У порівнянні з бізнес-сторінкою це закрите співтовариство, бо для перегляду його вмісту в групу потрібно буде зайти. Там немає обкладинки і публікації являють собою стрічку новин з повідомленнями, написаними не від імені групи, а від імені якихось її учасників. Тобто групи створені для спілкування певного кола людей, в той час, як на БС розміщується публічний контент, доступний всьому інтернету.

    Пример группы в ФейсбукеЯк використовувати Facebook

    Зазвичай з допомогою бізнес-сторінок просувається сам бренд, а група може слугувати майданчиком, де люди спілкуються один з одним. При створенні повідомлення в групі Фейсбуку можна завантажувати фотографії, розміщувати відеоролики, організовувати заходи і завантажувати різні файли (останнє можливо тільки в групах).

    Отже, відмінність груп в Facebook від бізнес-сторінок полягає в наступному:

  • Як ми вже згадали, в БС всі повідомлення йдуть від імені бізнес-сторінки, а в групах немає можливості написати повідомлення від імені групи (тільки від імені учасника).
  • Якщо користувач фейсбуку натисне кнопку «Подобається» на БС, то всі нові пости, що з’являються на БС, будуть потрапляти в його стрічку новин. Пости ж з групи у стрічці новин учасників не видно, за винятком постів, залишених їх друзями. Зрозуміло, що додати всіх учасників багатотисячної групи в друзі буде абсурдом.
  • Ще одним дуже важливим відзнакою БС від груп є те, що останні доступні тільки для зареєстрованих користувачів Фейсбуку, і вміст груп не індексується пошуковими системами (мається на увазі зовнішніми пошукачами, типу Яндекса і Гугла).
  • У групах Фейсбуку, на відміну від бізнес-сторінок, не ведеться статистика, немає можливості використовувати програми і загальний функціонал досить-таки обмежений.
  • Ну і, нарешті, групи не можна рекламувати у внутрішній рекламної мережі, тому можна вважати, що для просування бізнесу вони підходять дуже слабо або взагалі не підходять. Тут рулять БС, що, власне, і випливає з їхньої назви.
  • Принципи створення успішної бізнес-сторінки у Фейсбуці

    Думаю, що зараз ви вже можете чітко уявити собі відмінності профілів, БС і груп. Це різні інструменти, призначені для різних цілей і завдань. Для тих же задач, що потрібно вирішувати нам (просування комерційного або інформаційного проекту), найкращим чином підходять саме БС. Тепер залишається тільки зрозуміти, що повинна з себе представляти правильна бізнес-сторінка у Facebook?

  • Ну, по-перше, БС повинна містити основну ідею (відображену в назві — його можна буде змінювати, але тільки до того моменту, поки у вас буде менше двох сотень фанів, шляхом натиснення на кнопку «Подобається») та бути відповідним чином оформлена, щоб потрапив на неї, відвідувач зміг швидко зорієнтуватися і зробити правильний вибір. Не забувайте, що вашої основним завданням є збір своєї цільової аудиторії (це ті, кому не тільки цікава ідея, але і у кого є потенціал стати вашим клієнтом).

    Як використовувати FacebookЯк використовувати Facebook

    Ідея (назва БС) повинна чіпляти, а не відштовхувати («кращі проекти дизайну приміщень», замість банального «ремонту»). Спочатку рибку потрібно підгодувати, а вже потім закидати гачок. Якщо створюється брендовий сторінка, то БС повинна відображати назву цього бренду, але контент повинен мати пізнавальний й захоплюючий характер (в області вашої тематики, природно, а не взагалі, бо ви збираєте саме цільову аудиторію).

    Крім усього іншого, в Фейсбуці існує свій внутрішній пошук, яким користуються багато. Ранжує результати за принципами схожих з тими, що практикують Яндекс і Гугл. А значить було б непогано згадати в назві своєї бізнес-сторінки, ключові слова, за якими ви хотіли б ранжируватися. Загалом дуже схоже на SEO — заголовок повинен чіпляти і одночасно містити ключі.

  • Повинна бути оформлена стіна (основна бізнес сторінка), додані потрібні посилання та контакти, щоб користувач зміг перейти на ваш сайт або ще якимось чином з вами зв’язатися в разі виникнення у нього такого бажання та інтересу. У Фейсбуці панує однаковість і всі БС матимуть однакові елементи управління, однак вони можуть бути по різному оформлені.

    Як використовувати FacebookЯк використовувати Facebook

    Перше, що кидається в очі при заході на будь-яку сторінку бізнес — це обкладинка (те, що на сайтах називають «шапкою»). Як кажуть, «по обкладинці зустрічають», і вона повинна добре відображати ідею, закладену в вашу БС. Потім люди вже дивляться на аватарку (розташована ліворуч перед назва БС), яка в разі брендового сторінки на Facebook повинна представляти з себе, швидше за все, логотип (як на наведеному трохи вище скріншоті) або якесь інше зображення, яке асоціюється з вашим бізнесом.

    Також в лівій колонці під обкладинкою можна знайти інформацію про сторінку (при кліці по заголовку можна потрапити на вкладку з повним описом і зазначенням всіх адміністраторів даної БС) і багато всього іншого, що ми ще буде розглядати.

    Як використовувати FacebookЯк використовувати Facebook

  • Наповнення бізнес-сторінки не повинно складатися тільки з постів, які ведуть на ваш сайт (у мене, на жаль, поки що саме так, але є до чого прагнути). Потрібно регулярно постить цікаву і пізнавальну інформацію по темі, а свої шкурні інтереси дотримуватися в міру і органічно. Правильним буде співвідношення: вісімдесят відсотків інформації в інтересах користувачів і тільки двадцять в інтересах свого бренду або бізнесу.

    Наприклад, можна постити новини зі свого комерційного сайту разів в день. Але також хоча б по разу в день давати якісь корисні поради (без посилань на свій сайт), освітні або навчальні матеріали. Можете вставляти різні демотиватори, розважальні пости, фотоальбоми (окремі фото) або цікаві цитати по темі.

    Наполнение страницы в ФейсбукеЯк використовувати Facebook

    А ще, наприклад, раз в тиждень додавати опитування, генерувати відгук, розміщувати відео. Ну і раз на місяць влаштовувати якийсь конкурс чи акцію. Це створить атмосферу залученості (користувачі будуть лайкати, коментувати, робити репости).

    Ті пости, що викликають найбільший відгук у вигляді лайків, коментарів та перепостів, сприяють припливу нових користувачів, швидше за все, з вашої цільової аудиторії. Це називається вірусний ефект, коли популярність починає рости як сніжний ком. Вірусні можуть бути як розважальні, так і пізнавальні пости.

    Вирусный эффект в соцсетяхЯк використовувати Facebook

    Можлива і зворотна ситуація, коли контент на вашому бізнес-сторінці не цікавий, то й розвитку вона ніякого не отримає, а ви, відповідно, додаткового прибутку.

  • Для розкрутки своєї бізнес-сторінки у Фейсбуці можна використовувати додатки (зараз вони відображаються в лівому меню, а раніше розташовувалися на видному місці під обкладинкою). Наприклад, при переході по кожному з показаних на другому звідси скріншоті додатком (з привабливою назвою) вам доведеться «лайкнути» дану БС, бо без цього чогось «смачного» ви не побачите (схоже на шантаж, чи не правда).

    Раніше цим можна було ще більше зловживати (деталей не пам’ятаю, але таку заглушку можна було повісити, по-моєму, на саму БС, а не на кнопку додатка) і досить швидко набирати лайки. Думаю, що і зараз це добре працює.

    Можна створити додаток із заголовком, наприклад, «Безкоштовний відеокурс», і вашу сторінку будуть лайкати заради отримання доступу до нього (шкурка з точки зору користувача варта вичинки). Причому далі ви можете ще більше знахабніти і запропонувати отримати відеокурс на пошту, що дозволить вам ще і Емайл зібрати базу (тобто вбити відразу двох зайців — лайки плюс передплатники).

    Можна використовувати вкладки (області застосування) для організації конкурсів, вікторин, щоб збирати знову ж базу передплатників. З іншого боку, можна використовувати додаток для створення інтернет-магазину на базі Фейсбука (з картками товарів, кошиком і іншою атрибутикою). Причому такі програми не обов’язково будуть платними.

    Интернет магазин в FacebookЯк використовувати Facebook

  • Залучення саме цільової аудиторії ви зможете побічно оцінити при перегляді статистики своїй бізнес-сторінки у Фейсбуці (хоча б за статево-віковим принципом). Там же можна буде подивитися динаміку появи (і видалення) лайків для цієї сторінки, а також визначити способи їх отримання — органічне поведінку користувачів або ж це були переходи по рекламі з подальшим лайком (платні).
    Вовлечение целевой аудитории и статистика в FacebookЯк використовувати Facebook
  • Як і для чого просувати бізнес-сторінку в Фейсбуці?

    Для цього можна використовувати як платні, так і безкоштовні методи. Давайте почнемо з безкоштовних, хоча і не халявних, бо працювати все одно доведеться.

  • Можна залишати коментарі в Facebook від імені вашої бізнес-сторінки (при цьому її назва буде посиланням, що допоможе генерувати переходи на вашу БС).

    Комментирование в фейсбукеЯк використовувати Facebook

    Для цього достатньо буде в правому верхньому куті, поруч з написом «Головна», вибрати з випадаючого списку свою БС (якщо до цього ви були в профілі) і після цього на всіх сторінках Фейсбуку, відкритих в цьому браузері, ви зможете залишати коментарі від імені своєї бізнес-сторінки.

  • Можна вступити в ряд тематичних вашому бізнесу груп і залучати звідти користувачів за рахунок створення постів з посиланнями.
  • На БС можна залучати трафік і зі свого власного особистого профілю в Фейсбуці
  • Якщо у вас є сайт, то можна використовувати його для розкрутки своєї бізнес-сторінки з допомогою установки відповідних віджетів або просто посилання на вашу БС (як це роблю я у верхньому правому куті свого блогу).
  • Можна проводити обмін постами з іншими бізнес-сторінками, які близькі вам по тематиці та рівню розкрутки.
  • Крім цього існують і платні методи просування своєї БС у Фейсбуці:

  • Таргетована реклама в даній соціальній мережі — у стрічці новин або в правій колонці. У першому випадку ваш рекламний пост буде показуватися в стрічках новин користувачів, а в другому випадку складене вами рекламне оголошення буде показувати в правій колонці інтерфейсу вікна цієї соціальної мережі.
  • Можна віддавати гроші не Фейсбуку, а конкретному власнику цікавого вам співтовариства. Він опублікує потрібний вам пост на своїй сторінці або в потрібній групі. Це може бути звичайний пост з інформацією про вашу БС, або, наприклад, публікують в якості реклами якусь цікаву інформацію (ті ж тести або анонс безкоштовних курсів), а вже на цільовій сторінці (вкладці вашої БС) для задоволення зацікавленості користувач повинен буде лайкнути вашу бізнес-сторінку (можна таким чином за одну рекламну публікацію набрати масу шанувальників).
  • Класичний приклад заробітку на Facebook виглядає так:

  • Ви створюєте БС і ряд вкладок, на яких розміщуєте щось жадане (халявне або цікаве). Але доступ до цього жаданого можна буде отримати, тільки лайкнув сторінку і відправивши вам свій Емайл адреса (через наявну на вкладці форму, наприклад).
  • Далі ви вбухиваете бюджет на рекламу вашої бізнес-сторінки (через націлювання або безпосередньо в спільнотах). Це стимулює приплив відвідувачів на вашу БС, що призводить до зростання числа її прихильників і Емайл передплатників.
  • Потім ви відправляєте в листах все, що наобіцяли (наприклад, безкоштовний відеокурс, знижковий купон тощо). Ну, а вже потім можна буде почати потихеньку відправляти листи з різними «непристойними» пропозиціями, які мають під собою ідею на це користувача заробити. Тобто ви його завлекаете, а вже потім методом «соціального інжинірингу» схиляєте його до співпраці (підгодовуєте і тільки потім закиньте гачок).
  • Частина отриманого прибутку ви знову вкладаєте в рекламу своєї БС в Facebook і продовжуєте так по колу, поки не набридне.
  • Природно, на вашій БС повинні регулярно з’являтися цікаві і корисні для вашої цільової аудиторії публікації. Це дозволить нарощувати число передплатників і шанувальників природним способом, тобто без додаткових витрат на рекламу. Хоча, можливо що наповнення бізнес-сторінки ви доручите виконавцю, якому доведеться за це платити. У будь-якому випадку це підвищує довіру і поліпшує в результаті конверсію користувачів вашої БС у клієнтів вашого бізнесу (знижується відчуття втюхування).
  • Але це, природно, не єдиний шлях. Ваша бізнес-сторінка у Фейсбуці може вирішувати, наприклад, такі задачі:

  • Залучення додаткового потоку відвідувачів на ваш сайт (комерційний або інформаційний)
  • Отримання додаткових продажів прямо з БС, або знову ж таки шляхом залучення трафіку в свій інтернет-магазин
  • Підвищення популярності та впізнаваність вашого бренду — актуально тільки для великих компаній.
  • Для досягнення намічених цілей вам доведеться регулярно виконувати наступні дії (або доручити їх спеціально навченої людини):

  • Для початку необхідно створити і відповідним чином оформити вашу БС
  • Проаналізувати свою майбутню потенційну цільову аудиторію і зрозуміти, який контент їй потрібно буде надавати
  • Щодня займатися її розкруткою як платними, так і безкоштовними методами
  • Щодня наповнювати свою сторінку новими і цікавими вашої цільової аудиторії матеріалами. Тут вам здорово може допомогти сервіс СММ Планер, який допомагає налаштувати відстрочені публікації в безліч соцмереж включаючи і Фейсбук.
  • Щодня відповідати на запитання (в коментарях і особистих повідомленнях), а також періодично «креативити» з конкурсами, тестами і т.п. речами.
  • Щоденно читати новини на БС ваших конкурентів для «натхнення» і черпати нові ідеї (переймати позитивний досвід і не повторювати їх помилок)
  • Щодня відслідковувати статистику, щоб оперативно вносити корективи в покупну рекламу
  • Все, про що ми сьогодні говорили, це, звичайно ж, загальні слова і чиста теорія, але нам нічого не варто перейти безпосередньо до практики, що ми з вами і не застосуємо зробити в наступній публікації даної рубрики.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу