Як збільшити продажі

4584

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Чого насправді хочуть відвідувачі вашого сайту? Можна маніпулювати користувачами в інтересах вашого бізнесу? Як змінилася поведінка покупців в епоху електронної комерції?

Як збільшити продажі

Представляємо вам першу книгу про поведінку покупців у мережі, створену інженерним психологом, засновником UsabilityLab Дмитром Сатиным та експертами Ingate Digital Agency.

На сторінках книги «Психологія споживача: хто, що і як купує в мережі» ви не побачите звичних рекомендацій про те, в якій частині картки товару розмістити кнопку «Купити» і в який колір її краще забарвити – ви дізнаєтеся набагато більше. Експерти обговорюють фундаментальні питання, в тому числі:

  • Як користувач приймає рішення про купівлю? Чого він очікує від взаємодії з сайтом?
  • Як поглянути на сайт очима клієнта? Як провести юзабіліті-тестування та можливі альтернативи?
  • Чому принципово важливо виділяти окремі групи аудиторії? Як підібрати канали інтернет-реклами під кожну з них?
  • кто, что и как покупает в сетиЯк збільшити продажіБесплатная книга Психология потребителяЯк збільшити продажі

    Ви познайомитеся з методом персон, навчитеся складати сценарії поведінки користувачів, зрозумієте, яким повинен бути ваш сайт, щоб він найбільшою мірою відповідав потребам та інтересам потенційних клієнтів. Ви побачите, як підбираються інструменти мультиканальною стратегією: від виділення окремих груп аудиторії до підбору каналів і особливостей роботи для кожної з них.

    Книга буде цікава інтернет-маркетологам, фахівцям з реклами та PR, власникам малого і середнього бізнесу, а також усім, хто захоплюється сучасною психологією. На сторінках видання – питання цінностей та страхів покупця епохи e-commerce, тренди розвитку digital-комунікацій і їх вплив на суспільство споживання, теорія і практика методів управління увагою користувача.

    Посилання для безкоштовного скачування: http://bit.ly/2cURSw0

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу