Як розкрутити сайт самому

3446

Здрастуйте, шановні читачі блогу . В цей раз мова про незвичайну розсилці, яка не «вантажить» дайджестами (що це таке?), запрошеннями і розпродажами. Вона прикрасить вечір останнього дня робочого тижня розмовами по душам, планами на майбутнє і продуктивним напрямком думки.

Як розкрутити сайт самому

Автори проекту, про який йде мова, запідозрили у себе ознаки снобізму (що це?) і вирішили робити його тільки для друзів. Надійний друг виявиться поруч в потрібну хвилину і дасть мудру пораду, коли знадобиться допомога. І навіть самі нудні професіонали по п’ятницях стають душевними співрозмовниками, люблять веселі посиденьки і розповідають історії з життя.

Що представляє з себе розсилка і кому вона призначена

Незвичайна розсилка, яку придумали профі компанії Ingate, — це живі листи, написані з душею. У них поради з маркетингу, менеджменту (що це таке?) і особистої ефективності, надихаючі історії, бізнес-ідеї та… простіше прочитати, що розповісти.

Пример рассылки по маркетингкуЯк розкрутити сайт самому

Листи корисної розсилки допоможуть знайти себе, натхнення, улюблена справа, тих самих людей, дорогу до успіху, навіть гармонію з всесвітом або рояль в кущах, а також розкажуть про людей, які все це вже розшукали.

Пример бесплатной рассылкиЯк розкрутити сайт самому

Місце зустрічі: кожна п’ятниця, ваш поштовий ящик.

Корисна розсилка «для своїх» — настроюється і масштабований продукт. Якщо захочете прокачати свої знання в області маркетингу та інтернет-продажах, підписуйтесь на додаткові опції: анонси книг серії «Запитай Ingate» або вебінарів з експертами Ingate Digital Agency.

Навчальні листи приходять по буднях. По п’ятницях — корисне і неформальне спілкування. Пишіть на [email protected], щоб обговорити новий випуск або просто поговорити.

Кнопка подписки на рассылку ИнгейтаЯк розкрутити сайт самому

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу