Як розкрутити сайт самому

3629
  • Що таке просування статтями і як воно відбувається
  • Плюшки, одержувані від статейного маркетингу
  • Не так просто
  • Як відбувається у професіоналів
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . У місті N-ську, розміщеному на теренах тоді ще «непостсоветского» простору, жила-була дівчина, нещасна по-своєму «неспецифічно».

    Спортсменка, комсомолка, красуня. А на додачу до цього закінчила школу екстерном, два універу і аспірантуру. Загалом, вона володіла рідкісним поєднанням корисних (але тільки не для жіночого щастя) якостей…

    Про що це?

    Зупинюся «на півдорозі», щоб не налякати вас! Все нормально, редактори не переплутали матеріал для публікації. У статті піде мова про силу статейного просування. Але для «гостроти» розуміння пропонуємо дослухати історію до кінця.

    До 27 років дівчина почала розуміти, що кар’єра кар’єрою, а обзаводитися сім’єю вже пора. Але з-за її яскраво виражених розумових здібностей, які повністю нейтралізували дію жіночої краси на організм чоловіків, і природної скромності знайти супутника життя було непросто.

    Як розкрутити сайт самому

    Після тижневого мозкового штурму вона вирішила, що краще зробити «скромний» перший крок. В той час люди ще ходили до бібліотеки. На їх полицях особливо популярні книги виділялися затасканностью. Олівцем на сторінках найпопулярніших видань, як би ненароком, дівчина залишила своє ім’я і номер телефону. Так вона познайомилася з майбутнім чоловіком, який виявився освіченим інтелігентним хлопцем.

    До чого таке довге початок? А до того, що навіть розумні люди користувалися всією міццю тексту. Зараз контент перетік з книг на сторінки сайтів, які теж потрібно просувати. І краще це робити за допомогою статейного маркетингу.

    Що таке просування статтями і як воно відбувається

    Для просування матеріали публікуються на сторонніх сайтах. Розміщуються статті містять в собі декілька посилань, які вказують на цільовий ресурс. Як анкорів у гіперпосилання застосовуються висококонкурентні ключевики, що відповідають тематиці сайту, який просувається.

    При згадці про вхідної посилальної маси у вебмайстрів відразу почастішало дихання, пульс, підскочив тиск і почали ввижатися за кожним кущем» Пигвины і Баден-Бадены 🙂 .

    пингвинЯк розкрутити сайт самому

    Спокій! Тільки спокій! При правильному використанні статейного маркетингу ніякі «пошукові» звірі не відкусять шматок від позиції вашого сайту. Навпаки! Пошуковики позитивно налаштовані до подібного просування. Тому одержувані таким чином посилання покращують позицію ресурсу природним шляхом без попадання під санкції і бани.

    Основним засобом просування в цьому випадку виступає природна посилання. Використання високоякісної посилальної маси, що виходить з авторитетною майданчики, позитивно впливає на підвищення позицій сайту. Особливо статейний маркетинг ефективний при SEO-просування в Google, де посилання є одним з основних чинників ранжирування.

    Плюшки, одержувані від застосування статейного маркетингу

    Часом здається, що пошукачі не позбавлені сприйняття прекрасного. Вони делікатні естети всіляко переслідують награність і спотвореність природних форм. Якщо бавишся спамом, то тебе наздожене «пошукова» кара. Якщо покупні посилання розміщуються на сайті, його позиції будуть завалено…

    естественное продвижениеЯк розкрутити сайт самому

    Статейний маркетинг – один з небагатьох методів просування, які природно сприймаються всіма пошуковими системами. Завдяки його використанню:

  • «Природним» шляхом підвищуються позиції сайту у видачі Google і Яндекса.
  • Майданчик отримує високоцільовий трафік – відбувається природна фільтрація ЦА завдяки використанню вузькотематичного контенту і правильно підібраного сайту-донора. А також ключевіков, за якими користувачі знаходять ресурс в результатах пошуку.
  • Одноразове вкладення – розміщення статей оплачується один раз. Після чого опублікований матеріал весь час просуває сайт за допомогою розміщених в ньому посилань.
  • Трансляція реклами в інтернеті оплачується за кількома моделями: за кількість показів і переходів. При статейному маркетингу рекламодавець оплачує розміщення один раз без обмежень на покази і переходи по посиланнях.

    Не так просто

    Такий тип просування рекомендується до «вживання», перш за все, для пошукової розкрутки по ключовикам з високою конкуренцією. А також для молодих сайтів. При цьому вони отримують з донорною майданчики цільовий трафік, який покращує їх позиції. Але не все так просто!

    ювелирная работаЯк розкрутити сайт самому

    Реалізація статейного маркетингу на практиці – це ювелірна робота, яку не так просто виконати.

    Для розміщення матеріалів потрібно підібрати правильні майданчики, які відповідають тематиці просувається ресурсу і мають рекомендованими вимогами щодо відвідуваності, ТІЦ та іншими показниками.

    Після того як домовитеся з обраної майданчиком про публікації матеріалу, слід подбати про підбір професійних копірайтерів і сеошників. Потім скоординувати роботу всього ланцюжка.

    Після публікації можна залишати без нагляду розміщений матеріал. Постійно потрібно відстежувати ефективність просування… загалом, якщо реалізувати статейний маркетинг самостійно, то на це піде багато часу й фінансів. Але перед цим ви наб’єте собі масу шишок, поки навчитесь правильно просувати.

    Як відбувається у професіоналів

    Тепер подивимося, як це відбувається в Webartex. Щоб зрозуміти трудомісткість статейного просування, заглянемо в куховарську книгу фахівців платформи.

    Webartex – це сервіс, який спеціалізується на статейному просуванні сайтів, брендів і продуктів в електронних виданнях та соціальних мережах. Його використання полегшує просування.

    Платформа не є автоматичним інструментом для постінга. Рекламодавець може впливати на процес просування: вказувати власні ключевики, тематики майданчиків-донорів і т. д.

    Але більшу частину роботи по просуванню бере на себе команда і система Webartex. Це кропіткий процес. Наприклад, при підборі сайтів-донорів враховується безліч параметрів майданчики:

    требования к площадкамЯк розкрутити сайт самому

    Крім цього команда сервісу ретельно досліджує юзабіліті сайту, дизайн, відвідуваність, видимість за обраними ключовими словами і т. д.

    Вартість розміщення статті на донорі встановлюється Webartex автоматично за результатами проведеної перевірки.

    Також фахівці Webartex займаються добором авторів для написання статей. Копірайтери сервісу є професіоналами, а якість їх роботи контролюється редакторською групою.

    При цьому рекламодавцеві необов’язково використовувати працю авторів сервісу. Розміщувати можна і власний матеріал.
    Webartex гарантує якість проведених робіт. Якщо матеріал на донорі буде видалено протягом 3 місяців з дня публікації, то повторне розміщення відбувається безкоштовно.

    Статейний маркетинг – сильний засіб. Але ця сила виявляється лише в руках професіонала. Звичайно, його реалізацією можна займатися самостійно. Ось тільки це обійдеться набагато дорожче, ніж послуги Webartex!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу