Вибираємо хостинг і домен

3162

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Vdsina.ru — це професійний хостинг з VDS/VPS серверами. Його дата-центри розташовуються в Москві, Амстердамі, Меппеле (Нідерланди). Про те, які можливості відкриває хостинг перед клієнтами, чи варто йому довіряти, що розповідають про нього відгуки на просторах рунета, ви дізнаєтеся в даному огляді.

Вибираємо хостинг і домен

Про компанію

ТОВ «Хостинг-технології» — організація, яка надає послуги оренди віртуальних серверів. Вона була створена в травні 2014 року. Юридична адреса компанії знаходиться в Москві.

Переваги Vdsina

Недорогий хостинг. Вартість мінімального тарифу — всього 59 рублів в місяць. За ці гроші клієнт отримує 0,5 гігабайти оперативної пам’яті і 5 гігабайт дискового простору на SSD. Вебмастера часто нахвалюють у відгуках низьку вартість послуг Vdsina, а також вигідне співвідношення ціна/якість.

Власна панель управління. Хостинг Vdsina надає клієнтам інтуїтивну панель своєї розробки з широким функціоналом.

Можливість завантажувати ISO образи. Завдяки цьому клієнт може встановлювати потрібну йому операційну систему та програмне забезпечення, яке пристосовано для роботи на VDS-хостингу.

3 дата-центру. Один з них знаходиться в Москві, ще два — в Нідерландах. Клієнт може вибирати, де розташувати сайт, виходячи з географії його цільової аудиторії. Це дозволяє оптимізувати швидкість завантаження сайту.

Дата-центрыВибираємо хостинг і домен
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Стабільність і швидкість роботи. У відгуках про Vdsina клієнти неодноразово зазначали, що їх радував високий аптайм і стабільна робота сайтів навіть при великих напливах трафіку. У хостинг-провайдера є VDS з підвищеною швидкістю роботи — HiCPU VDS c тактовою частотою 3.8–4.2 Ггц. Такі характеристики відмінно підійдуть для проектів, що працюють на Бітрікс.

Требование хостераВибираємо хостинг і домен

Бонуси при поповненні балансу. Є можливість отримати 10 або 20 бонусних відсотків, якщо зарахувати на баланс від 5 або від 10 тисяч рублів відповідно. Якщо ви твердо вирішите користуватися послугами VDSina довгий час, то це відмінний шанс заощадити.
Крім того, VDSina періодично проводить акції і роздає грошові бонуси. Якщо вам пощастить знайти промо-код, можна набрести на знижку або подарунок у вигляді грошей на рахунок, щоб протестувати роботу сервера.

Бонусная программаВибираємо хостинг і домен

Огляд особистого кабінету

Зареєструватися і побачити, що всередині, можна безкоштовно. Для цього потрібно зайти на сайт https://vdsina.ru/, клікнути «Реєстрація» і вказати e-mail. Незабаром лист від хостингу прилетить в поштову скриньку. Там буде пароль для авторизації в кабінеті.

Личный кабинетВибираємо хостинг і домен
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Створення сервера

Після входу бачимо просту і зручну адмінку. Щоб створити сервер, потрібно скористатися відповідною кнопкою. На першому кроці система пропонує вибрати варіант операційної системи з панеллю керування або без неї.

На вибір пропонують наступні ОС різних версій (без панелі):

  • CentOS;
  • Debian;
  • Ubuntu;
  • Windows Server;
  • FreeBSD.
  • Варіант з панеллю тільки один — VestaCP на CentOS 7.

    Заказ услугиВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На другому кроці необхідно вибрати один із тарифів, на третьому — дата-центр. На завершальному етапі можна створити SSH-ключ, щоб безболісно і безпечно входити на сервер, не побоюючись, що хтось підбере пароль і створить проблеми. Однак SSH-ключ вводити не обов’язково. Можна авторизуватися і традиційно, з допомогою логіна/пароля.

    Дата-центрВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Також можна завантажити ISO-образ з файлу або URL.

    Заказ услуги ISOВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    SSL-сертифікати

    SSL тут платні Також можливо використовувати безкоштовний сертифікат let’s Encrypt, якщо вибрати шаблон з панеллю управління VestaCP. Там є автоматична генерація і автоматичне подовження.

    Вартість самого простого платного сертифіката — 1000 рублів за рік. Розробники — Thawte і Comodo. Можна замовити варіант із захистом тільки домену, домену з поддоменами (Wildcard), з «зеленою рядком» (Extended Validation — тільки для юридичних осіб). EV обійдеться в 15000 руб/рік.

    Щоб не морочитися з продовженням, достатньо залишити параметр «автоматичне подовження» включеним і тримати необхідну кількість грошей на балансі.

    SSL сертификатВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Додавання домену

    Тут можна додати домен, вказавши його DNS-записи. За замовчуванням прописуються DNS від VDSina. Записи можна змінювати і додавати за допомогою кнопки «Редагувати»/

    Добавление доменаВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Фінанси

    Поповнити баланс можна в розділі «Фінанси» різними способами. Тут є навіть варіант поповнення биткоинами. Інші способи — Вебмані, Інтеркаса, Банківська карта, Яндекс Гроші і Каси, Qiwi-гаманець та на розрахунковий рахунок в банку.
    Можна заощадити мінімум 10%, якщо вносити відразу 5000+ рублів.

    Пополнить балансВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Партнерка

    Приводьте клієнтів на Vdsina і заробляйте 20% від їх платежів. В кабінеті є реферальная посилання. При переході по ній користувача редиректит на головну, а в статистиці на вкладці «Дії відвідувачів» з’являється інформація про IP і реєстрації (якщо потенційний клієнт зареєструється).

    ПартнерствоВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Тарифні плани

    Вартість послуг залежить від характеристик «заліза», на якому буде працювати ваш сайт. Можна вибрати від 1 до 4 ядер CPU, від 1 до 8 терабайт трафіку, від 0,5 до 64 ГБ оперативки, від 5 до 640 ГБ дискового простору.

    Тарифи для звичайного VDS з частотою до 3 ГГц:

    Тарифы для обычного VDSВибираємо хостинг і домен

    Швидкісний VDS з частотою 4,2 ГГц:

    Скоростной VDSВибираємо хостинг і домен
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Виділений сервер:

    Выделенный серверВибираємо хостинг і домен

    Висновок та відгуки

    Таким чином, Vdsina пропонує стабільні VDS, здатні витримувати підвищені навантаження. Потужне і сучасне «залізо», надійний захист від злому укупі з лояльною ціновою політикою дозволили хостинг-провайдера зайняти впевнену позицію серед конкурентів, дати фору зарубіжним аналогам.

    У позитивних відгуках клієнти найчастіше відзначають:

  • високий аптайм і стабільність;
  • дешевизну;
  • ціни в рублях;
  • можливість установки Windows;
  • підтримку IPv6;
  • адекватний сапорт.
  • У негативних відгуках вони розповідали про те, що техпідтримка не допомагає новачкам. Також клієнтам не подобається, що тут немає безліміту на трафік.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу