Використовуємо соцмережі

2998

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Все почалося з того, що я підписаний на розсилку новин з Мегаиндекса і сьогоднішнє лист мене зацікавило, бо збіглося з моїми думками з приводу подальшого просування мого блогу. Ну, а на написання цього поста підстьобнула відкрилася халява.

Використовуємо соцмережі

Перейшовши по вказаній трохи нижче посиланням, ви зможете отримати промокод на виконання 50 безкоштовних завдань (наприклад, 50 постів в соцмережу, стільки ж вступів в групу і т. п. речей) у новому сервісі просування в соціальних системах під назвою SocialTask. Правда я вже писав недавно про безкоштовне аудиті сайту від того ж Мегаиндекса і про халявному хостингу від нього ж, але судячи по коментарям, багато не отримали бажаної халявної перевірки (мене ж вони замучили щотижневими звітами). Сподіваюся, що тут все зростеться.

Соціальні сигнали для вашого сайту

Останнім часом я не бачу сумірною віддачі від беків з GGL і Миралинкса (можливо, що слід вже налягати на розкрутку посиланнями без анкора) і тому думки по зовнішньому просування стали спрямовуватися в бік отримання соціальних сигналів (з Твіттер, Фейсбук, Контакт, ну і, можливо, Гугл+). Встановлених на блозі кнопок соціальних мереж і скрипта Share42 схоже не вистачає для створення вагомого соціального ефекту.

До цього я вже пробував купувати беклінків з трастових (за мірками Яндекс Блогів) Твіттер акаунтів в Ротапосте і, загалом-то, залишився задоволений результатом. Потім вже, замучившись вручну шукати донорів і писати завдання, вирішив все це справа автоматизувати через сервіс Просперо, але за це отримав бан у Твітері (всі посилання на мій блог стали відхилятися як спамний). Довелося списуватися з адміністрацією і вирішувати проблему (до речі, за допомогою Гугл-перекладача, бо англійська для мене — темний ліс).

Найближчим часом знову хотів спробувати Ротапост, але ось сьогодні отримав лист від Мегаиндекса про відкриття нового сервісу Socialtask.ru. Якщо ви вже зареєструва в Megaindex, то скористайтеся своїми логіном та паролем для входу на Socialtask, і наявні у вас там грошики з’являться на рахунку в Соцзадачах, що досить зручно.

Прочитати коротку анотацію нового сервісу ви зможете на цій сторінці, а на сайті бонусів Мегаиндекса можна отримати промокод на кілька десятків халявних завдань (для проби пера):

Використовуємо соцмережіВикористовуємо соцмережі

Взагалі, для мене тема просування в соціальних мережах поки ще досить каламутна. Я розумію, що отримуючи посилання з ключами в тексті Твіттер повідомлень (або постів Вконтакте, Фейсбук, Гуглі з плюсом) можна трохи піднятися за цим самим джерелам, навіть всупереч тому, що вони закриті у rel nofollow. Це соціальні сигнали і вони можуть підсумовуватися з іншими чинниками впливають на ранжирування вашого сайту в пошукових системах.

Але є й інша стратегія просування в соціальних мережах — отримувати бонуси не в ранжируванні пошукачів, а в обхід останніх залучати відвідувачів безпосередньо з соціалок. Ось саме ця сторона соцпродвижния для мене темним лісом, променем світла, у якому може послужити досить актуальний топік на Серч. Загалом, справа ясна, що справа темна.

Особисто я чекаю від нового сервісу соціального просування SocialTask саме можливості отримання соціальних сигналів, бо пошуковий трафік в моєму випадку, апріорі, буде краще трафіку соціального, але для деяких продають проектів потік зацікавлених відвідувачів з соцмереж може бути дуже навіть до речі.

Вмотивованість такого трафіку, при правильному способі його залучення може бути дуже високою. Інша справа, що для його отримання потрібно бути професіоналом, а їх зараз можна перерахувати по пальцях і вдень з вогнем не знайти, бо кругом суцільний спам і розлучення на бабки.

Використовуємо соцмережіВикористовуємо соцмережі

Що з себе являє SocialTask, я поки не знаю, а коли дізнаюся і убежусь в його спроможності, то опишу цей сервіс зі всіма подробицями (можливо, що і в цій же статті). Зараз же просто хочу довести до вас можливість на халявку помацати що там до чого, а також винести свій вердикт (бажано в коментарях до цього посту).

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу