Знайти гроші в мережі

4525
  • GetGoodLinks — нове слово в заробітку і просування
  • Як почати заробляти разом з ГетГудЛинкс
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочу написати сьогодні про те, що викликало спочатку у мене сильне здивування і нерозуміння, але потім, розібравшись і вияснивши, в чому справа, можу зробити попередній висновок — з’явився новий спосіб заробітку і інеті на додаток до описаних тут. Я кажу про біржі посилань «назавжди» ГетГудЛинкз.

    Знайти гроші в мережі

    Коли вона тільки почала свою роботу, то для того, щоб отримати можливість зареєструватись, потрібно було попередньо десь роздобути інвайт (запрошення) і тільки потім приступати до реєстрації і заробітку на продажі посилань. Зараз GetGoodLinks вийшла на звичайний режим роботи та будь-яких обмежень на реєстрацію в ній немає.

    GetGoodLinks — нове слово в заробітку і просування

    Перейшовши на їх сайт виникає відчуття дежавю, бо дизайн і інтерфейс нової біржі повністю копіює добре відому і популярну біржу ГоГетЛинкс. Так і з урахуванням того, що назви у них дуже схожі і візуально сприймаються практично однаково, виникає відчуття підробки бренду, аля Ponasonic.

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Відразу і не зрозумієш, навіщо це потрібно було робити і на що розраховують розробники дубля. Але справа в тому, що автори і власники у цих двох сервісів одні і ті ж. Що, власне, і пояснює їх схожість зовнішню схожість назв. GetGoodLinks це зовсім не клон ГГЛ, а радше аналог, але орієнтований на просування сайтів під Google.

    У них виявилися різними завдання, які вони покликані вирішувати. Якщо ви пам’ятаєте, то головним призначенням GGL є просування під Яндекс, ну і попутне нарощування показника тіц для сайтів, які купують посилання через неї.

    А головним критерієм визначає суму, яку вебмастер може заробити на продажі посилань — це знову ж горезвісний показник тіц, про який читайте тут у всіх подробицях. Ця біржа відноситься до плеяди тих, які описав у цій статті про способи заробітку на блогах.

    А ось нова біржа орієнтована на інший показник просування — PageRank, про який я навіть занадто докладно написав тут. І саме від значення ПР сторінки, на якій ви будете продавати посилання, і буде залежати сума вашого заробітку.

    А ціни і, відповідно, доходи в цьому новому агрегаторі посилань «назавжди» просто фантастичні, навіть порівняно з дуже непоганими заробітками вебмайстрів в ГГЛ.

    Судіть самі, при моїх скромних показників тИЦ (20 у мене було на момент написання цієї статті), максимально можливі ціни за розміщення посилань Гогетлинкс виглядають так (пристойно, але не вражаюче):

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Середні ціни там і того менше. В той час, як у новій біржі, орієнтованої на просування під Гуглл, середні ціни на продаж посилань зі сторінок з різними показниками PageRank наступні:

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Як кажуть, відчуйте різницю. Для вебмайстрів, які бажають найбільш вигідно продавати посилання і як можна більше на цьому заробляти — GetGoodLinks просто свято якесь. Та й для оптимізаторів (тих, хто буде їх купувати), бо у них з’явилася, нарешті, можливість гарантовано наганяти статична вага (ПР) на просувні сторінки свого ресурсу.

    Як видно з наведеного рисунка, на ціну в новій біржі впливає не тільки значення PageRank сторінки де продана посилання, але і значення показника Alexa Rank вашого ресурсу. Чим нижче він (цей показник тим краще, чим він нижчий — читайте докладніше про Alexa Rank тут) у вашого веб проекту, тим вище буде ціна за розміщення.

    Якщо розглядати блог, на якому ви читаєте цю статтю, то на ньому досить багато сторінок мають PR=3 (щоб дізнатися це значення для всіх сторінок вашого ресурсу можете скористатися цим матеріалом).

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Прикиньте, що в новому агрегаторі ціна за розміщення на них буде становити 1300 рублів, у той час як в GGL максимум, що я міг би отримати за продаж посилання там же — це 190 рублів. Така ось арифметика.

    Так само врахуйте, що я можу працювати і відразу з двома цими біржами. В ГГЛ дуже часто замовляють розміщення тільки в нових статтях, в той час, як в ГетГудЛинкс апріорі розміщення буде здійснювати тільки в старих, які встигли наростити ПР.

    Як почати заробляти разом з ГетГудЛинкс

    Сподіваюся, що я вас зацікавив новими можливостями заробітку. Тепер вам залишиться тільки зареєструватися в біржі GetGoodLinks і додати в неї свій веб проект. Але не все так просто.

    Точніше було непросто на початку, коли мали місце бути інвайт або, іншими словами, запрошення. Зараз розробники від цього пішли і реєстрація стала доступна для всіх бажаючих.

    Досить зайти на головну і перейти по посиланню «Реєстрація», розташованої праворуч вгорі під формою авторизації.

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Заповніть всі поля форми, дочекайтеся листи і перейдіть для підтвердження реєстрації. В результаті ви автоматично авторізуетесь і зможете перейти до другого кроку — додавання блогу чи сайту в GetGoodLinks. Для цього перейдіть на вкладку «веб-майстер» і на сторінці, що відкрилася, натисніть на кнопку «Додати сайт»:

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    На першому кроці майстра вам потрібно буде ввести URL свого ресурсу і вказати використовуваний на ньому мову. На другому кроці повинні будете встановити ціни на продаж посилань в ГетГудЛинксе для сторінок вашого веб-проекту з різними значеннями PageRank:

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Після цього тисніть на кнопку «Додавання сайту». Він повинен буде пройти ручну модерацію, яка може затягнутися на кілька днів. По її закінченні вам на E-mail надішлють повідомлення про прийняття або не прийняття вашого проекту у славні ряди.

    Сподіваюся, що всі ваші проекти без проблем пройдуть модерацію. Ще раз нагадаю вам, що продаж посилань в ручному режимі через біржі GetGoodLinks або ГоГетЛинкс заняття абсолютно безпечне, на відміну, наприклад, від автоматичного продажу через Sape (за це можна запросто потрапити під фільтр або навіть бан пошукових систем).

    При роботі з вічними посиланнями ви будете отримувати завдання від оптимізаторів, які бажають придбати беклінків на сторінках вашого ресурсу.

    Вам потрібно буде дописати в тексті якої-небудь статті одна пропозиція (якщо вам пропонують розмістити контекстну посилання) або ж один абзац (якщо пропонують зробити огляд) додаткового тексту, який буде вставлена запропонована оптимізатором гіперпосилання.

    Більш детально про все це, а так само про деякі хитрощі, читайте в статті про ГГЛ, розміщену тут. По суті роботи ці дві біржі майже не відрізняються один від одного.

    Так само раджу ознайомитися з інтерв’ю, яке мені вдалося у свій час взяти у співвласника обох цих сервісів.

    Ну що ж, хочу побажати вам успіхів у вашій нелегкій праці по монетизації свого сайту, в тому числі і в роботі з біржею рекламних оглядів GetGoodLinks. Високих заробітків з продажу посилань «назавжди».

    Можете також подивитися відео на тему :

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу