Знайти гроші в мережі

1913

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Приблизно місяць тому закінчився конкурс, що проводиться досить відомою серед вебмайстрів кампанією Профіт Партнер, де мені вдалося виграти Apple Ipad 2 Wi-Fi 3G.

Якщо відвідуваність вашого сайту близька або вже переступила позначку в 300 унікальних відвідувачів, то з високою часткою ймовірності саме в мережі Яндекса ви зможете максимально заробити грошей. Звичайно ж, багато що визначається тематикою вашого ресурсу, але в будь-якому випадку РМЯ спробувати потрібно буде обов’язково — може вистрілити.

Знайти гроші в мережі

Приблизно тиждень тому мені прийшла посилка з Айпадом, що викликав непідробну радість у мого сина, якому, власне, цей гаджет і призначався. Мабуть застарий я став для того, щоб тягнутися від яблучних гаджетів. А він був просто переповнений ентузіазмом і з головою поринув у вивчення безмежних можливостей своєї нової іграшки.

Ну, і весь подальший міні-огляд Ipad 2 (плюс відео-огляд) був написаний і записаний саме їм (загалом-то, цілком гідно для зовсім ще молодої людини, на мій необ’єктивний батьківський погляд). Хочу ще раз висловити подяку Профіту за їх постійні конкурси, бонуси, акції, ну і взагалі за можливість гідно заробляти і не мати проблем при вирішенні будь-яких виникають по ходу справи питань. Спасибі. Далі у

ж слід не мій текст.

Огляд можливостей Ipad 2 з модулем 3G

Ось і збулася моя довгоочікувана мрія, мені привези Ipad з модулем 3g (для використання мобільних мереж з мікро-sim) і вбудованою пам’яттю 16 гігабайт (вона не розширювана).

Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

Спочатку я думав, що це дуже мало, і на 16 гБ мало що поміститься. Однак, використавши лише половину пам’яті, я поставив на нього 78 ігор і 30 додатків.

Я, як користувач android, рідко стикалася з / із ios (операційна система в Ipad і Ipone), помітив багато відзнак «за (+)» і «проти (-)» ios. Спочатку давайте подивимося на плюси Айпад 2:

  • Ігри та програми дуже якісні

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

  • App store (магазин ігор і додатків ios) набагато функціональніша і зручніше Android (магазин ігор і додатків Play Market (аналог минулого Android Market))
    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі
  • Спеціальний магазин книг, фільмів і музики
  • ITunes (програма для синхронізації Айпада з комп’ютером) постійно створює bekup, тому можна не боятися втрати даних
  • Вільне перемикання між фоновими додатками, використовуючи п’ять пальців (приклад дивіться на відео, розташованому в кінці статті)
  • А тепер можна глянути мигцем на мінуси Ipad 2, які кинулися в очі при поверхневому знайомстві:

  • Багато програми, ігри та книги платні, хоча є і так звані free (lite, Demo) версії. Це являє з себе неповну версію програми. Приміром, повна версія гри (120 рівнів) за ціною 4$, а та ж гра free версії — 16 рівнів, але безкоштовно, хоча варто зазначити, що майже завжди вони буквально усіяні рекламою або розраховані на нетривале користування. Призначений це для того, щоб людина перед покупкою міг з нею трохи ознайомитися.
  • Не знаю як вам, але особисто мені не подобається робочий стіл Айпада, а саме:
  • Немає віджетів
  • Не можна змінювати масштаб іконок
  • Не можна змінювати зображення іконок
  • Можна збільшити кількість робочих столів
  • Папка вміщує в себе лише 20 іконок
  • Перед установкою додатків на Ipad завжди потрібен пароль
  • Ну, і останнє це, напевно, заморочка з ITunes
  • Але недоліки досить дрібні, так що особисто я за ios двома руками.

    Враження від Айпада і його функціональності

    А тепер про сам Ipad. Система, звичайно, дуже класна, але найбільше, як не дивно, мене порадували дизайн і матеріали корпусу. Він зроблений з алюмінію і нецарапающегося скла. Екран дуже приємний і водити по ньому пальцями одне задоволення, а задня кришка гладка і округлена до основи (це має і практичне призначення, так як динаміки не закриваються чохлом, якщо такий є).

    Також радує око фірмова кнопочка «додому». Але корпус досить холодний і «голий», так що краще все-таки під нього придбати фірмовий чохол Smart Cover. Він при закриття вимикає, а при відкриття включає екран Айпада, а також виступає в ролі підставки.

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Є два види такого чеха: поліуретан і шкіра (вона в 2 рази дорожче, саме її я і вибрав):

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Ще про зовнішності другого Айпадів. Він оснащений двома камерами — фронтальній і передній, якість, чесно скажу, не дуже очікував чогось більшого. Хоча що можна було чекати від 5мп? Рухаємося далі.

    Оглянемо наш девайс повністю. Що ми можемо тут знайти? На лицьовій стороні ми бачимо екран » і кнопку «додому» (коло, а всередині білий квадратик), а в сантиметрі над екраном розташована фронтальна камера (про неї ми вже говорили). Ззаду ми бачимо логотип apple (яблуко), трохи нижче заповітна напис Ipad, його пам’ять, а також динамік і роз’єм для підзарядки.

    У верхній частині добре помітні:

  • передня камера
  • перемикач (виконувана ним функція залежить від налаштувань, за замовчуванням це вкл/викл акселерометра — при повертання корпусу робочий стіл також обертається)
  • гойдалки регулювання гучності і кнопка включення айпада
  • ще у Ipad з розширенням 3g буде присутній модуль з модемом і роз’єм для micro sim
    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі
  • Виходить, що вся ліва частина (якщо дивитися спереду) вільна — це зроблено для кріплення чохла, про який я говорив раніше.

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Підведемо підсумки. Apple весь час намагається створити щось справді досконале як зовні, так і всередині, Ipad 2 — одне з кращих його творінь. Багато в наш час хочуть придбати цей гаджет. Хто іграшку, хто як мобільний комп’ютер, хтось хоче похвалитися перед друзями, а хтось хоче мобільний універсальну машину, яка щодня буде допомагати йому і робити його життя простіше.

    Айпад підійде всім. Тисячі і тисячі додатків щодня поповнюють свої ряди. З кожним днем цей планшет стає дедалі досконалішим і функціональніша. Я щиро радий, що мій батько виграв його. Ну, і трохи відео з ю-туба з моїм баченням пристрою Айпад 2:

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу