Знайти гроші в мережі

3684

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Нещодавно зловив себе на думці, що людство втратило можливість пристосовуватися до негативних умов проживання. Принаймні, у віртуальному просторі. Але потім натрапив на блог Hyip Hunter, автор якого доводить зворотне. Як? Тим, що полює на хайпи…

Знайти гроші в мережі

Не HYIP, а новий спосіб заробітку

Новий погляд на хайповые проекти.

Ще років десять тому користувач, який обпалив свій гаманець про гаряче нутро «пірамідальної» майданчики, вив на всю Мережу і посипав голову попелом. Решта, послухавши його, намагалися обходити цей проект за тридев’ять земель. Але людська цікавість бере своє!

У наш час з’являються ті, яким природа цього (хайпового) явища стає цікавою. А окремі особистості оголосили справжнє полювання на подібні проекти. Такі, як автор блогу Hyip Hunter.

До речі, Денис воліє називати хайпи «високоприбутковими інвестиційними проектами». Це перші (доказові) ознаки того, що автор блоґу навчився заробляти, полюючи на подібні майданчики.

Оповідь про перший мисливці на хайпи

Хто він такий?

  • Працює з високоприбутковими інвестиційними проектами не перший рік – почав «обпалюватися» ще 5 років тому.
  • Є досвід роботи в інших сферах інтернету.
  • Перший дохід з хайпи отримав в 2014 р.
    ДоходЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Всі проекти перевіряє на своєму гаманці – перш ніж радити читачам той чи інший хайп, Денис детально вивчає його. Потім вкладає в проект свої гроші, і тільки потім (спираючись на отриманий результат і досвід) розповідає про нього користувачам блогу.
  • Не приховує, що полювання на хайпи і вичавлювання з них профіту, це ризикована затія.
  • Денис чітко і ясно попереджає читачів про небезпеку високоприбуткових проектів. Плюс до цього блогер прикладає всі зусилля, щоб допомогти користувачам зменшити свої втрати. А також підстрахуватися на випадок раптового лаві майданчики. Але як?

    Огляд блогу Hyip Hunter

    Як виглядає надія потопаючих в пучині океану хайпи?

    Чим блог допомагає тим, хто займається ловом і «розведенням» хайпів:

  • Попереджає – які публікуються на сайті огляди проектів засновані на реальному досвіді інвестування в ці майданчики. Їх потенціал Денис перевіряє на своєму гаманці.
  • Сигналізує – якщо проект топовий, то його огляд на сайті відзначений спеціальним (полум’яним) ярликом.
    СигнализируетЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Повертає частину коштів – користувачі, що зареєструвались на тій чи іншій майданчику по реферального посиланням Дениса, можуть отримати назад частину своїх коштів, інвестованих у проект (від 3 до 15%).

    Автор повертає читачам свій реферальний дохід (рефбэк).

  • Страхує – іноді Денису вдається домовитися з адміністраторами проектів про виплату страхової суми у разі лаві. Огляди таких хайпів на сторінках блогу Hyip Hunter позначаються іконкою щита.
    СтрахуетЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Нагороджує – кожен місяць активні користувачі блогу, залишили найбільш цінні коментарі під публікаціями, отримують від 10 до 30$.
    НаграждаетЗнайти гроші в мережі

    Найбільш активним читачам Hyip Hunter виплатив вже майже 4 тис. доларів!

  • Абсолютна щирість – на сторінках ви не знайдете замовних промо-оглядів. Матеріали Дениса чесно показують таємницю кожного хайпи.
  • Невже такий чесний?

    Hyip Hunter – це місце зустрічі багатьох інвесторів, які промишляють у сфері высокопрофитных проектів. Щоб переконатися в цьому, досить відвідати Telegram-канал, створений автором блогу.

    Telegram-чатЗнайти гроші в мережі

    А для більш приватного спілкування користувачів був запущений Telegram-чат.

    Також раджу ознайомитись з коментарями, розміщеними під оглядами. Майже 30% з них – це скріни, на яких відображені операції виведення коштів (доходу) з проектів. Значить, полювання на хайпи – це высокопрофитное заняття… Але тільки в тому випадку, якщо ви полюєте разом з Hyip Hunter!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу