Знайти гроші в мережі

2547
  • Переваги брокера
  • Реєстрація та огляд особистого кабінету
  • Висновок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . В огляді мова піде про Financial Management Group — фінансовий брокері (хто це?), який існує з 2000 року.

    Знайти гроші в мережі

    З моменту заснування він завойовував високі рейтинги і вигравав масу конкурсів у своїй сфері діяльності. Компанія працює не тільки в Росії, але і на зарубіжних ринках, виступаючи в якості посередника між трейдерами та біржами.

    Переваги брокера

    Кілька торгових платформ. Брокер Financial Management Group пропонує використовувати для торгів MetaTrader 4, як і багато інших дилінгові центри. Платформа доступна для Windows, Android, Mac, IPHONE/ IPAD. Крім того, доступно і додаток WebTrader.

    Скачать брокераЗнайти гроші в мережі

    Відома в 17 країнах. Financial Management Group має 24 офіси в 17 країнах. У компанії стійка позиція на міжнародному фондовому ринку. Вона дозволяє також вести торги на ринку сировини, акцій, криптовалют, CFD.

    2 плану для початківців і просунутих трейдерів. Умови тарифних планів для торгівлі:

  • «Стандартний»: невелика сума мінімального внеску — 1000 EUR, платформа MetaTrader, стандартні спреди, кредитне плече 1:100, можливість додати додаткові інструменти.
  • «PRO»: мінімалка для депозиту — 10 000 EUR, платформа метатрейдер, кредитне плече 1:100, регулярні промо-акції і вітальний бонус при відкритті рахунку, особистий помічник і регулярне оновлення інформації з ринків, ексклюзивні спреди.
  • Плече до 1:100. Трейдери з невеликим капіталом можуть збільшувати свій прибуток, використовуючи кредитне плече і регулюючи величину ризику в угоді.

    Персональний фінансовий консультант. З трейдером працює особистий аналітик, який володіє вміє будувати прогнози і дає цінні поради з торгівлі.

    Сприятливі умови для інвестицій і торгівлі. Сюди відноситься:

  • міжбанківський рівень ліквідності, який сприяє моментального виконання угод;
  • відсутність прихованих комісій;
  • фіксовані вузькі спреди;
  • торгівля без реквот і прослизань.
  • Можливість торгувати прямо з браузера. Можна не викачувати торговий термінал, а скористатися платформою WebTrader. Тут є все ті ж можливості і інструменти, що і в програмі MetaTrader 4 для скачування.

    Возможность торговать прямо из браузераЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Можливість спробувати ведення торгів в демо-режимі. Ви можете відкрити демо-рахунок на суму 100 000 доларів і потренуватися, перш ніж створювати реальний депозит.

    Реєстрація та огляд особистого кабінету

    Зайдіть на https://financial-management.group/ru/ і натисніть «Реєстрація». Вкажіть в полях форми свої ПІБ, е-мейл, телефон, пароль, тип рахунку (стандартний або віп), промо-код (якщо є). Можете почитати угоду і натиснути «Відправити».

    РегистрацияЗнайти гроші в мережі

    Ви опинитеся в особистому кабінеті Financial Group. На вкладці «Торгівельні рахунки» можна створити додаткові торгові рахунки і переглядати звіти про торговельні операції за ним.

    Отчеты о торговых операцияхЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На вкладці «Торгові термінали» ви можете вибрати, який термінал використовувати для торгівлі. Доступні варіанти MT4 для Mac, iOS, Android і ПК. Також можна скористатися WebTrader — це той же MT4, тільки створений для роботи в браузері як для десктопів, так і для мобільних пристроїв.

    WebTraderЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На вкладці «Інструменти і спреди» знаходиться інформація про спредах для Форекса, торгівлі драг. металами та індексами, криптовалютой.

    Инструменты и спредыЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У «Фінансах» можна поповнити рахунок або зняти з нього гроші і вивести на гаманці Биткоин, Віза/МастерКард, Coinpayments, Bank Transfer. Виведення коштів здійснюється після подання заявок. Отримати гроші на гаманець або карту з торгівельного рахунку можна тільки за умови, що ваш акаунт верифікований. Тобто потрібно ввести особисту інформацію про себе та надати документи, які підтверджують вашу особу.

    Вывод средствЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Процедуру верифікації можна пройти на вкладці «Інформація — Верифікація». Інформація, яку необхідно надати:

  • ваші ПІБ, громадянство (що це?);
  • мобільний телефон та е-мейл;
  • місце роботи;
  • ваш досвід в трейдингу і інші додаткові питання.
  • Основная информацияЗнайти гроші в мережі

    В розділі «Контакти» ви зможете знайти контактні дані, за якими можна зв’язатися з компанією, а також її адресу офісу, вказаний на карті.

    Контактные данныеЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Висновок

    Financial Management Group — не новачок в трейдингу: брокер існує вже більше 18 років. З переваг варто виділити можливість отримувати допомогу від досвідчених аналітиків і самостійно вибирати кредитне плече, а також зручність проведення торгів з допомогою функціоналу MT4 на будь-яких пристроях.

    Недоліки брокера — необхідність проходити верифікацію і надавати розгорнуту інформацію про себе, щоб вивести гроші, а також невелика кількість способів введення/виведення грошей.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу