Способи заробітку в мережі

2932
  • Що передбачає заробіток на платних відгуках?
  • Хто за це платить?
  • Де ще дають гроші за коментарі?
  • Висновок про цей вид підробітку
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Ви напевно замислювалися, що заробляти на своїй думці можна не тільки через сайти-опитувальники, описані в статті «Платні опитування в інтернеті — гроші відразу або бонуси?» Якщо так, то зовсім не даремно, бо можна значно більш вигідно підробляти в Інтернеті, відгукуючись про різних товарах або послугах.

    Способи заробітку в мережі

    Вас лякає той факт, що ви купуєте мало товарів? Даремно: відгуки можна залишати не тільки про куплені речі. Давайте уважніше оцінимо цю область вилучення додаткового прибутку.

    Що передбачає заробіток на платних відгуках?

    У статті про те, як заробити гроші сидячи вдома, я вже згадував платні відгуки як одне з джерел можливого додаткового доходу для всіх бажаючих (тут немає яких-небудь обмежень, крім вміння більш-менш стерпно друкувати на клавіатурі).

    Взагалі, на мій погляд, краще використовувати відразу кілька схем онлайн-заробітку, щоб потік грошей був більш стабільним і повноцінним. Так, покрутитися доведеться трохи швидше, але з часом ви ввійдете в ритм і особливих зусиль ці процеси у вас викликати не будуть. Тому я дозволю собі нагадати вам основні джерела допдохода, витяг якого підвладне всім:

  • У всіх є акаунти в соціальних мережах (ну, або майже у всіх). Буде, напевно, буде неправильним, якщо не спробувати на цьому заробити. Серед основних сервісів, що дозволяють це зробити, можу відзначити онлайн-сервіс ВкТаргет як найприбутковіший. Ще можна подивитися в сторону В-лайка і йому подібних. Є ще і сервіси по обміну накрутками типу ВкМикс або зразок BossLike, але там гроші вивести не вийде — тільки витратити. По суті, чим більше буде сервісів, тим для вас прибутковіше.
  • У всіх є мобільний телефон або планшет на базі Android або Ios (ну, або майже у всіх). Знову ж таки не бачу причин, чому хоча б на них не відбити гроші, витрачені на зв’язок або доступ в інтернет. Суть заробітку проста — ставите мобільний додаток, а вже воно буде пропонувати вам до встановлення всякі програмки і ігри, власникам яких потрібно накрутити кількість скачувань і установок. Більше всього доходу приносять ці додатки:
  • АдвертАпп
  • АппЦент
  • АппБонус
  • ПэйФорИнстал
  • Заробляти тут зовсім не складно, а при використанні відразу декількох з наведених вище додатків можна буде ще і на життя що-небудь виводити. Детальніше читайте про мобільний заробіток за наведеним посиланням.

  • Напевно, всі з вас хоч раз проходили тестування або заповнювали анкету опитування. Зробити це може кожен, та й не так вже це все довго і складно. Виявляється, що за таку роботу теж можна отримувати гроші. Найбільш популярними для подібного роду заробітку сервісами є: Анкетка (50 рублів дають тільки за реєстрацію), МоеМнение, РубльКлуб, MyIyo, Запитальник і інші перераховані в статті, посилання на яку ви знайдете у першому абзаці цієї статті.
  • Є ще біржі фріланса для всіх, де можна пропонувати свої послуги навіть тим, хто мало що вміє. Серед них можна виділити Воркзилу, Кворк і 5Баксов. Якщо вмієте хоч щось або прийшла ідея оригінального пропозиції — не застосуйте спробувати.
  • Якщо вмієте складно викладати думки, то заробляти (і досить пристойно) можна на так званих текстових біржах. Їх багато, проте найбільш вигідною для новачків мабуть буде eTEXT. З неї і почніть, а якщо піде, то і в інших спробуйте свої сили.
  • Ну і, нарешті, платні відгуки і коментарі, про яких мова піде нижче. Залишати їх зможе кожен охочий, тим вони й привабливі.
  • Всі перераховані вище методи краще використовувати спільно, бо кожен з окремих сервісів дасть вам зовсім невеликий дохід (замовлення на лайки, встановлення програм, замовлення фріланса або статей приходять епізодично, а не постійним потоком, як нам би цього хотілося). Зате зібрані всі разом вони дозволять вам бути більш-менш завантаженим роботою, і підсумковий грошовий потік буде виражатися вже досить солідні суми (пташка по зернятку клює).

    Однак, повернемося до теми нашої статті — заробітку на платних відгуках і коментарях. Погодьтеся, підробити на чому-небудь можна тільки тоді, коли це щось комусь корисно. Чи потрібні людям збірки думок про товари? Так, щоб визначити, чи варто купувати товар чи ні. Тому при аналізі пошукових запитів практично з будь-якої тематики можна завжди знайти фрази зі словом «відгуки».

    Як відбувається заробіток на висловлення власної думки через рекомендації або «відмовляння»? Можливі два напрями: отримання одноразової оплати або випуск матеріалів, здатних приносити стабільний пасивний дохід. Нижче ми опишемо ряд сайтів, що вважаються найбільш перспективними для роботи з платними (залишеними за гроші) відгуками або коментарями.

    Як перетворити подібний «фріланс» в дуже прибуткову роботу? Варіант тільки один: пропонувати потенційним замовникам якісні матеріали. Такими є грамотні, лаконічні тексти, написані суто з власного досвіду, що містять унікальні фотографії. Зумієте наповнити таким контентом Інтернет? Тоді гроші у вас в кишені.

    Хто платить гроші за відгуки в мережі?

    Підібрані нижче проекти вважаються корифеями у своїй галузі – вони платять найбільше грошей талановитим авторам, постійно проводять акції та конкурси, де можна зірвати непоганий куш за короткий термін і так далі. Проаналізуємо їх по черзі.

    Irecommend

    Які вчили англійську зрозуміють, що назва перекладається «Я рекомендую» (промокод для отримання 50 рублів — HYIIPYP8). Сервіс схожий на попередній, однак фінансові частини різняться. Irecommend платить за 1000 переглядів стабільно по 50 рублів, не більше і не менше, вимоги до трафіку менш суворі, тому навіть непрофесійні автори зможуть заробити тут не одну копієчку.

    Irecommend платит за отзывы в сетиСпособи заробітку в мережі

    Якщо пам’ятаєте, про цьому ресурсі я теж писав, стаття називалася «Поради щодо збільшення заробітку на сайті I recommend». Щодо заморозки аналогічні вимоги: ви повинні писати не менш одного відгуку в місяць. Мінімалка трохи нижче – 150 рублів замість 200, перерахування здійснюється тільки на Вебмані.

    Irecommend зараховує практично всі перегляди опублікованих матеріалів, тому грошей надходить більше, ніж на Отзовике, однак можливостей стати Експертом або модератором сайту тут немає.

    QComment

    QComment – біржа коментарів, що надає крім роботи з текстами можливість заробляти на вступ до спільноти, лайку та інше. Система нарахування винагороди тут не така прозора, все залежить від рангу (мінімальний – 1, максимальний — 5), якості ваших текстів і інших параметрів. Тому перед реєстрацією загляньте в наш сверхдетальный огляд «Qcomment – основна біржа платних коментарів».

    До речі, якщо ви цікавитеся перспективою заробітку в соцмережах (як раз лайки, підписки та інше) – вам обов’язково потрібно ознайомитися з сайтом V-Like (читайте «Як заробляють в V-Like»).

    как получить деньги на отзывы и комментарии в QCommentСпособи заробітку в мережі

    Якщо ви не дотягнете до 5 рангу і зупиніться на 3 – не біда. Система дасть вам можливість писати коментарі на Яндекс.Маркеті, а вони оплачуються дуже-дуже добре, до того ж обсяги зовсім крихітні. Часу на виконання замовлення дається не завжди багато (особливо якщо проводити порівняння з біржами типу Etxt), мінімум – 25 хвилин, але потрібно постаратися, щоб прострочити, бо часом і половини хвилини вистачає для успішного виконання.

    Мінімалка – 100 рублів, виводиться на Вебмані в автоматичному режимі, тобто чекати потрібно всього кілька хвилин. Партнерська програма є, але невеликі доходи – ми отримуємо по 10 відсотків з прибутку проекту від роботи запрошених авторів. Якби було 10% з доходу авторів – інша справа. Але гроші зайвими не бувають.

    Отзовик

    Півроку тому Отзовик вже ставав героєм наших оглядів, дізнатися його біографію можна в матеріалі «Як написати відгук на Otzovik і заробити багато грошей?». Платить він авторам не за символи, як біржі контенту, а за перегляди опублікованих текстів. Однак вартість перегляду не фіксована, вона залежить від якості матеріалу: обсягу, грамотності, наявності фотографій.

    Особливо гарні тексти потрапляють на головну сторінку, де збирають тонни трафіку і приносять максимум прибутку копірайтеру (хто це?).

    отзовик позволяет вам зарабатывать на отзывахСпособи заробітку в мережі

    Мінімум за 1000 переглядів відкликання становить звичайно 50 рублів, максимум (як пише адміністрація) – 500 рублів, але взагалі, більше 100 платять рідко. При цьому трафік фільтрується: якщо відвідувач був на сторінці менше 15 секунд, то перегляд не зарахується. У більшості випадків люди читають побіжно коментарі секунд 5-10, тому, якщо текст короткий і не чіпляє – грошей з нього не надійде.

    Раніше Otzovik адміністратори купували високоякісні відгуки про автомобілі, готелях, побутової техніки і платили за них копірайтерам-експертів до 500 руб. за 1000 знаків – величезна перспектива. Зараз прийом експертів не проводиться, але залишається сподіватися, що в найближчі місяці він відновиться.

    В місяць треба писати не менше одного тексту, інакше акаунт заморожується. Реферальні умови непогані – з запрошених людей можна отримувати по 15 відсотків. Першу заявку на виведення дозволяється подавати через 30 днів з моменту публікації першого відкликання, гроші прийдуть протягом 5 діб – тим самим керівництво доводить свою платоспроможність. Надалі для виведення знадобиться накопичити не менше 200 рублів.

    Особливо талановиті автори можуть стати модераторами і заробляти на публікації відгуків стільки ж, скільки платять за факт їх написання.

    LinkUm

    Заробляти в LinkUm пропонується на розміщення крауд-посилань (від 10 руб. за повідомлення), спілкуючись на своїх улюблених форумах. Що за крауд-посилання? Ну, це, коли ви шукайте відповідні теми у форумах і залишаєте там свій коментар (не спаммный, а по справі). Акуратно вгвинчуєте в цей коментар потрібне посилання, як би дає відповідь на поставлене в цій гілці питання.

    Загалом, справа не складне і доступне всім, хоча непогано було б напрацювати репутацію на популярних форумах і сервісах відповідей, щоб ваші коментарі мали «вага» і їх не видаляли.

    На сервісі ведеться статистика найвищих доходів виконавців:

    Рейтинг заработка в LinkUmСпособи заробітку в мережі

    Суми досить пристойні, особливо враховуючи, що мало хто заробляє тільки в одному місці.

    КакПросто

    Ресурс КакПросто – дуже серйозний і, мабуть, самий надійний з усіх перерахованих вище в плані заробітку. Тут можна розміщувати як відгуки про товари, так і статті. Фотографії не обов’язкові вимоги до грамотності високі. Сайт платить по 50 руб. за 1000 переглядів, іноді проводить акції, за умовами яких можна отримати одноразові бонуси (востаннє акції платили 40 руб. за текст і 20 руб. за коментар).

    Виведення грошей здійснюється на банківський рахунок. Для переведення в готівку незліченних багатств необхідно завантажити скріни паспорта – підтвердити свою особистість. Коли виплата досягає мінімального порогу в 200 рублів, бухгалтер надсилає в особистий кабінет автора акт, який необхідно роздрукувати, підписати і відправити назад. Коли папір буде перевірена, сервіс здійснить виплату (1 раз в 2 тижні). Мінус – доводиться сплачувати прибутковий податок.

    платные отзывы в какпростоСпособи заробітку в мережі

    У КакПросто мільйонна аудиторія, тому навіть якщо опубліковані відгуки не зможуть зібрати трафік мережі, ви непогано подзаработаете за рахунок внутрішніх переходів. Враховується абсолютно кожен унікальний перегляд (на Отзовике перегляди користувачами проекту, до речі, до уваги не бралася), що дуже здорово.

    Безпосередня інструкція щодо публікації статей/відгуків, додаткові важливі подробиці про фінансову складову дивіться у статті «У чому суть заробітку без вкладень на «Просто».

    Де ще можна отримати гроші за коментарі?

    Отже, продовжимо. У нас на черзі ще п’ять проектів отзывников, які теж варті вашої уваги. Ще раз підкреслю, що чим більше сервісів (не тільки отзовиков) ви використовуєте, чим більше ваш підсумковий дохід і загальна добробуту (дивіться як заробити мільйон). Ну, що ж, поежали…

    Tutuxu

    Tutux по дизайну і системі роботи дуже нагадує Irecommend. Оплата за перегляди висока – по 100 рублів за 1000, причому враховуються всі переходи, обсяг відгуку великого значення не має. Партнерські винагороди теж досить високі – по 20 відсотків з прибутку запрошених учасників.

    получаем деньги за отзывы в сервисе tutuxСпособи заробітку в мережі

    Згідно з опублікованими в Інтернеті даними, перегляди від внутрішньої аудиторії сайту не особливо значні, тому єдиний спосіб заробляти нормальні гроші – всіляко пропагувати свої тексти з Інтернету: розміщувати посилання в соціальних мережах, на форумах і т. п.

    Статистика Tutuxu оновлюється один раз на добу, тому в протягом кожних п’яти хвилин її переглядати сенсу немає. Гроші переводяться тільки на гаманець Вебмані, мінімальний поріг дорівнює 300 рублів – зависоко. Терміни модерації відкликання – до 3 робочих днів, іноді текст перевіряється практично моментально. Якщо автор не пише ні одного нового відкликання протягом 30 днів – аккаунт заморожується, нарахування грошей призупиняється.

    Відгук ПРО

    Відгук ПРО – мабуть, найперспективніший проект з усіх вищеописаних (за обсягом пасивного доходу). Після реєстрації користувачі отримують на рахунок бонус у розмірі 100 рублів. Відчувати в цьому підступ не потрібно, тому що адміністрація тим самим виправдовує високу мінімалку в розмірі 500 рублів. За 1000 переглядів виплачується небувало висока ціна – 300 рублів, це дуже вигідно.

    Вимоги до текстів суворі: треба писати грамотно, унікально, спамний або накручений трафік для збільшення кількості переглядів не залучати. Якщо писати текст на довільну тему, він удостоїться одноразової бонусу в розмірі 1,8-3 рублів, якщо писати по темам, зазначеним адміністрацією, винагорода складе 3-20 рублів.

    Отзыв ПРО за деньгиСпособи заробітку в мережі

    Природно, краще писати по заданим темам. Причина підвищення рівня оплати в тому, що заплановані тематики приносять найбільшу кількість трафіку, це буде вигідно як авторам, так і адміністрації. Пам’ятайте, що відгук на заплановану тему повинен містити від 2 000 символів, інакше він сплачений не буде. Для бонусу в 1,8-3 рубля необхідно набрати 1 000 символів (на відміну від 500 на сайтах-попередників).

    Умови по заморожуванню акаунтів: якщо автор не пише ні одного нового тексту за 15 днів, особистий кабінет «морозиться». При написанні відгуку по заданій темі, треба спочатку її забронювати. Термін бронювання – 3 дні. Не встигли викласти матеріал – тема повертається у загальний список.

    По реферального програми Відгук ПРО реферери заробляють 10 відсотків з доходу залучених користувачів – нічого екстраординарного, але все-таки непогано. Гроші виводяться на Вебмані і на карти російських банків. Останній варіант зручніший, бо не доводиться платити двічі комісій при переведенні в готівку.

    Zatexta

    Пару років тому проект Zatexta припиняв набір нових авторів, але зараз прийом відновився, так що є непогані можливості підзаробити. Сервіс пропонує нам реалізовуватися в наступних напрямках:

    ZatextaСпособи заробітку в мережі

    Оплата за коментарі не особливо висока – близько 7 рублів за 1000 знаків тексту, однак вимоги до грамотності та унікальності дуже-дуже лояльні. Якщо ви не змогли реалізувати себе в «серйозному» копірайтинг, то тут напевно знайдете гарне пристанище.

    Якщо здасться, що коментарі писати проблематично – можна задавати питання (символів довжиною в 150) і заробляти за два карбованчики за кожне питання. Кількість подібних публікацій залежить виключно від розмаху фантазії, талановиті користувачі роблять тут і по 100-150 рублів щодоби.

    До речі, мінімалка якраз дорівнює 100 грн, гроші перераховуються на гаманець в системі Вебмані або Яндекс.Гроші. За умовами партнерської програми, з рефералів можна отримувати по 5 відсотків – непогано вийде, якщо знайдуться працьовиті люди.

    Висновок про підробіток на відгуках і коментарях

    Дорогі друзі, ми з вами проаналізували десять кращих онлайн-проектів, які дозволяють заробляти в Інтернеті гроші на розміщенні відгуків чи коментарів. Ви можете вибрати собі шлях пасивного або одноразового доходу (а краще поєднувати їх) і приступити до роботи, якщо відчуваєте до неї сильне прагнення або необхідність.

    Повторюся, що краще допзаработки поєднувати, щоб не «простоювати» і не перебиватися з хліба на воду». Те, що мені здається перспективним я навів на початку цієї публікації. Ну, а так вибір за вами…

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу