Тут усі анонси

1939

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Pin-Up.Partners оголошує про самому жаркому жовтні! Відразу дві турнірні перегони і 20 стоять призів для переможців, серед яких Macbook Pro, iPhone (13 шт), Apple Watch (6 шт).

3 жовтня запущено новий конкурс, взяти участь в якому можуть учасники нового тарифу RS+ або класичного СРА в партнерській програмі Pin-Up.Partners.

Тут усі анонси

У конкурсі 10 призових місць для вебмайстрів, які працюють за CPA і 10 призових місць для тих, хто працює за тарифом RevShare+. Для зручності вебмайстрів результати конкурсу виведені на двох турнірних таблицях (гіперпосиланням), які оновлюються раз на добу.

Умови участі в кожній гонці різні:
Для виграшу цінних призів за тарифом RS+ потрібно привести якомога більше FD за звітний період 1 — 31 жовтня.
Критерієм змагання з СРА тарифом є оборот ставок, які зробили гравці, наведені в звітний період. Чим більше сума ставок — тим вище шанс потрапити в топ!)

Для кожного конкурсу надана турнірна таблиця, в якій можна побачити розподіл призових місць та знайти свій логін в числі переможців 🙂

  • Призові місця в CPA гонці:
    1 місце — Apple MacBook Pro 13″
    2, 3, 4 місце — iPhone Pro 11
    5, 6, 7 місце — iPhone 11
    8, 9, 10 місце — Apple Watch
  • Призові місця в RevShare+ гонці:
    1 місце — iPhone 11 Pro і VIP квиток на конференцію CPA Life у Москві
    2, 3, 4 місце — iPhone Pro 11
    5, 6, 7 місце — iPhone 11
    8, 9, 10 місце — Apple Watch
  • Рекламні мережі не можуть брати участь в акції «Гонка героїв».

    Конкурс триватиме до 31 жовтня 2019 року. Підбиття підсумків відбудеться 5-6 листопада, а переможці будуть нагороджені призами 13 листопада на конференції CPA Life в Москві. Ми вручимо призи тим, хто буде присутній на конференції, або відправимо особисто переможцю.

    Не пропустіть свій шанс зайняти одне з призових місць у цій гонці вебмайстрів!

    З детальними умовами ви можете ознайомитися на головній сторінці акції.

    Якщо у вас виникнуть запитання, то ви можете звернутися до вашого персонального менеджера або написати в telegram @pinupmanager

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу