Тут усі анонси

3134
  • Сезонна осіння акція від R-Money — День Заочника
  • Короткий огляд партнерки R-Money
  • Відгуки про R-Money
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Настала осінь, а це значить, що знову в інтернеті активізуються всі учні — школярам і студентам постійно потрібна допомога в написанні різного роду робіт (від простих рефератів до курсових і дипломів).

    Серед великих інтернет-майданчиків, що допомагають вирішити навчальні проблеми, як і раніше, особливе місце займає сайт Zaochnik.com. Це майданчик, що надає послуги понад 2200 експертів з різних галузей, — саме сюди звертаються за послугами і більшість школярів і студентів.

    Серед сервісів репетиторських послуг досить популярний Tutoronline.ru, а не менш розкручений Readywork.ru пропонує велику кількість готових студентських робіт.

    Для залучення лідов на ці сайти давно і успішно працює фірмова партнерська програма — R-Money, справедливо посідає одне з лідируючих місць у рейтингу освітніх партнерок Рунета.

    Тут усі анонси

    Переваги співпраці з R-Money:

  • Високий відсоток комісій — партнерка пропонує до 35% від вартості замовлення за деякими напрямками.
  • Хороші показники по ребиллам — згідно зі статистикою, цифри повторних замовлень в середньому коливаються біля 40%.
  • Величезний вибір промо-матеріалів — R-Money надає на вибір барвисті лендінгем, різні форми замовлення, калькулятори, безліч банерів різних розмірів (в тому числі і ротатори), онлайн-консультанти, номери телефонів з трекером і т. д.
  • Солідні суми відрахувань веб-майстрам — згідно зі статистикою середній клієнтський чек становить 4000 рублів, і це означає, що заробляти при якісному трафік на цій партнерці можна дуже навіть непогано.
  • Система приємних бонусів, конкурсів і премій — R-Money підтримує лояльних, успішних користувачів стимулюючими опціями і періодично проводить конкурси для всіх інших.
  • Сезонна осіння акція від R-Money — День Заочника

    До речі, про акції: як раз зараз партнерка запустила чергове сезонне пропозиція на честь дня народження сайту Zaochnik.com (сервіс був запущений восени 2000 року).

    Акция от R-MoneyТут усі анонси

    В честь своєрідного 18-річного ювілею розробники з 17-го по 30-е вересня надають знижку в 10% на замовлення самих популярних робіт — на курсові роботи звіти по практиці.

    Спеціально під цю акцію дизайнери R-Money відмалювали лінійку банерів, котрі можна знайти в розділі сайту Zaochnik.com на вкладці «Промо-матеріали».

    Промокод для отримання знижки — 1818s.

    Короткий огляд партнерки R-Money

    Багато веб-майстри вибирають цю партнерську програму тільки тому, що система пропонує ряд корисних і зручних інструментів.

    Крім усього іншого в партнерській системі реалізовані можливості паркування особистих доменів, представлений широкий інструментарій використання субаккаунтов.

    Досить добре опрацьований розділ статистики. Вся інформація представлена в наочній формі, відомості розподіляються за джерелами, заявками, предметів, видів робіт, містах, кліками/показів.

    Раздел статистикиТут усі анонси

    По кожному з трьох представлених освітніх сервісів встановлена своя власна лінійка відрахувань, яка працює за моделлю Revenue Share.

    — Для сайту Zaochnik.com виплати по першому замовлення складають від 20% до 35% за кожен сплачений замовлення, далі за ребиллы, діють протягом першого року, — 15%. Можна також працювати за схемою залучення активних дописувачів авторів на сайт, заробіток в цьому випадку становить 10% від їхнього доходу (протягом одного року).

    — Для сайту Tutoronline.ru ставка встановлюється у розмірі 15% за перший та повторні замовлення клієнта протягом року.

    — Для магазину готових студентських робіт Readywork.ru система відрахувань передбачає ставку від 15 до 35% залежно від вартості замовлення.

    В R-Money також працює реферальна програма, що дозволяє отримувати додаткові 5% із заробітку кожного залученого веб-майстра.

    Партнерка працює з кількома популярними електронними платіжними системами WebMoney (тільки гаманець WMZ), ePayments (без комісії), Qiwi, Яндекс-Гроші (комісія 2%). Можна також домовитися про прямі виплати на рахунок індивідуального підприємця, комісія в цьому випадку при перекладі теж не стягується.

    Відгуки про R-Money

    Оскільки партнерка працює більше десяти років, в ком’юніті встигло скластися певна думка про її можливості.

    Відгуки на різних форумах і майданчиках переважно нейтральні. Люди зазначають, що добре заробляти на матеріалах R-Money можна, однак, потрібно розуміти, що це хороший варіант для вузькотематичних сайтів і блогів більш або менш розкручених.

    Також важливо враховувати сезонність заробітку — мотивований, добре конвертироуемый трафік переважає в пікові періоди сесій, шкільних іспитів і т. д.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу