Як збільшити продажі

3539

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочу представити Вашій увазі прес-реліз від компанії WebEffector.ru. Розповідати вони будуть про модулі контекстної реклами, який дозволяє віддати рутину складання і ведення рекламної компанії на аутсорсинг. Далі розповідь піде від особи представника компанії. Сподіваюся, що буде цікаво…

Доброго дня! Отже, наш сервіс запустив новий інструмент – модуль контекстної реклами! Примітно, що останні 5 років ринок контекстної реклами набирає темпи, при цьому непогано доповнюючи і підсилюючи інші інструменти просування сайту в мережі.

Як збільшити продажі

На сьогоднішній день практично кожен вебмайстер має уявлення про можливості контекстної реклами і знає, що це таке, а хто ще не користувався інструментом і чує перший раз, розповімо. Контекстна реклама – це інструмент інтернет-маркетингу, дієвий, потужний і ефективний тип реклами, привертає зацікавлених користувачів на сайті і стимулюючий продажу.

Ви запитаєте чому? Ідея контекстної реклами проста. Створені оголошення показуються в пошуковій видачі по запитах користувачів, що дозволяє залучати на сторінку тільки цільову аудиторію, яка зацікавлена в пошуку саме ваших товарів і послуг. Рекламодавець платить тільки за реальні переходи, а не за покази, і визначає сам, за яку вартість отримувати ці переходи.

Ну а тепер детальніше про новому інструменті в WebEffector

Чому вам сподобається саме наш модуль контекстної реклами?

Для початку варто, мабуть, нагадати, що лідерами контекстної реклами на сьогодні є:

Лидеры рынка контекстной рекламы в рунетеЯк збільшити продажі

Бігун може бути з деякою натяжкою можна віднести до лідерів, але все ж у нього є частка на ринку, хай і не така велика як у Гугл Адвордса.

Що ж такого дає модуль контексту, щоб ви могли зацікавитися? Давайте подивимося:

1.
Автоматизація

Перше і основне перевагу рекламного модуля WebEffector перед іншими сервісами, агентствами контекстної реклами — сервіс майже повністю автоматизований.

Це означає, що ви докладете мінімум ручної роботи, як у налаштуваннях кампанії, так і в управлінні. При цьому сервіс гарантовано приверне на ваш сайт зацікавлених відвідувачів.

Автоматизація дозволяє перейти на якісно новий рівень реклами, професійні алгоритми, стратегії і т. д. Сервіс все зробить за вас! Створить велике ядро ключових слів саме для вашої тематики, сам створить за вас оголошення і розмістить їх! Зрозуміло, все це ви зможете спостерігати і редагувати, якщо вас щось не влаштує в ключових словах або оголошеннях. Проте всього за 10-20 хвилин у вас з’явиться професійна контекстна кампанія, готова відразу приводити клієнтів з пошуку!

І до речі, автоматизація зараз у тренді на ринку!

2.
Прогноз

Наше наступне важлива перевага перед іншими компаніями — попередній прогноз ставки і кількості переходів по рекламі. Після основних параметрів рекламної кампанії наша система розрахує прогноз вартості кліка, кількості переходів за встановленою ставкою, а також приблизно покаже загальний бюджет рекламної кампанії.

Ключові запити і тексти оголошень формуються на підставі статистичних і аналітичних даних російськомовного сектору мережі Інтернет за останні 2 роки саме для вашої тематики, ваших товарів, ваших послуг.

Це складна запатентована технологія сервісу, що дозволить отримувати максимум конверсії (клієнтів, замовлень) з контекстної реклами за призначеної ставкою (у тому числі і мінімальної, при цьому буде залучатися так званий «одноцентову» трафік).

3.
Економія

Для настройки рекламної кампанії необхідно виділити пару хвилин особистого часу. Для початку потрібно ввести вступні дані, вказати домен вашого сайту, регіон і основні ключові запити (за яким бажаєте отримати клієнтів на сайт).

Ви отримуєте клієнтів за тією ціною, яку встановили у налаштуваннях кампанії, все інше система зробимо за вас. Ціна кліка може бути в рази менше, ніж у відомих контекстних агентствах і сервісах.

Тому, використовуючи наш інструмент, ви економите не тільки час, але і гроші!

4.
Зручність і гнучкість налаштувань рекламної кампанії

Сервіс пропонує простий і зрозумілий інтерфейс з зручними настройками кампанії.

Після запуску створеної кампанії система пропонує ряд додаткових налаштувань:

  • Обмеження показів по днях тижня;
  • ліміт переходів на добу;
  • зміни ставки за перехід (клік);
  • редагування згенерованих оголошень, в тому числі масове редагування;
  • додавання і видалення нерелевантних слів в стоп-лист (мінус-слова або стоп-слова).
  • 5.
    Власна база мінус-слів

    Ефективність роботи контекстної реклами значно залежать від списку слів, невідповідних до ваших ключових запитах і в цілому до вашого бізнесу.

    Відсутність списку стоп-слова призведе до того, що ви будете «зливати» ваш бюджет і реклама не принесе вам реальні замовлення. Користувачеві в контекстному модулі WebEffector надається можливість вказати тематику сайту (кілька тематик) і отримати готову базу стоп-слів.

    За замовчуванням система застосовує загальний список слів, містить нецензурну лексику, а також слова тематик, заборонених для рекламування в РФ. Фільтри нашої системи не пропустять список цих слів при генерації майбутніх оголошень. Кожен користувач сервісу може самостійно додати або прибрати мінус-слова через кабінет діючої рекламної кампанії.

    А ще ваші переваги:

  • Максимальне охоплення цільових користувачів з пошуку;
  • фінансова доступність;
  • можливість проводити аналіз, аналіз отриманих результатів;
  • швидка віддача від витрат на рекламу.
  • Які можуть бути недоліки?

    У роботі з контекстним модулем є такі нюанси, які потрібно знати і враховувати…

    1.
    Контекстна реклама не для всіх!

    Кожна створена кампанія в контекстній рекламі проходить модерацію перед тим, як показуватися користувачам. Перш ніж розміщувати рекламу, корисно ознайомитися із правилами розміщення через сервіси Яндекс і Google, в яких містяться деякі вимоги до сайтів оголошенням.

    Наприклад, деякі з них:

  • сайт може не допускається до показу, якщо суперечить законодавству РФ і політиці сервісу за тематикою. Припустимо, не рекламуються сайти алкогольної продукції, тютюнових виробів, азартних ігор, а також товари і послуги, виробництво чи реалізація яких заборонені або обмежені законодавством РФ;
  • за деякими тематиками рекламодавцю потрібно надати документи для модерації, що підтверджують діяльність, інакше оголошення можуть бути відхилені. Наприклад, до цієї категорії тематик відносяться медична та банківська діяльність;
  • оголошення повинні відповідати тематиці і контенту сайту;
  • та інші вимоги;
  • 2.
    Юзабіліті і оптимізація сайту

    Стан сайту рекламодавця — важливий фактор для роботи з контекстною рекламою.
    Новий клієнт, потрапляючи по контекстній рекламі на Ваш сайт, не має його покинути через кілька секунд, а ви — втратити свої замовлення і прибуток. Тому сайт повинен бути зручний, зрозумілий, цікавий для користувача. І головне, повинен працювати!

    Де розміщується ваша реклама?

    Контекстна реклама розміщається через основні пошукові системи (сервіси Яндекс.Директ і Google Adwords). Оголошення відображаються в прив’язці до ключовому запиту поруч з видачею. В залежності від таких факторів, як конкуренція по тематиці або запитом, сезонності, встановленої ставки за перехід, — оголошення показуються в гарантії або спецрозміщенні.

    Спробувати?!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу