Способи заробітку в мережі

3770
  • Умови використання рекламної мережі для веб-майстрів
  • Runet-advert для партнерів і виплата винагород
  • Ваша рекламна мережа — вигоди для рекламодавців
  • Реклама в інтернеті — висновки про цій рекламній мережі
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Здавалося б, у світі контекстної реклами від Я-діректа і AdSense давно вже немає місця ніяким іншим рекламним мережам, – навіщо вигадувати щось нове, якщо «велосипед» вже винайдений?

    Суворі реалії інтернет-життя, проте, викладають деяким рекламодавцям і веб-майстрам наочні уроки: РМЯ і AdSense беруть під рекламну опіку далеко не всі сайти.

    І тоді на допомогу приходять альтернативні джерела розміщення, начебто сервісу http://runet-advert.ru/ , просувається під загальним брендом «Ваша рекламна мережа».

    Способи заробітку в мережі

    Для рекламодавців ця система контекстної реклами, дозволяє розміщувати оголошення на сторінках більш ніж 2000 сайтів різних тематик.

    А лояльним веб-майстрам сервіс пропонує ще ряд додаткових, вигідних булочок, всі нюанси яких ми розглянемо нижче в тексті.

    Умови використання рекламної мережі Runet-advert для веб-майстрів

    Після швидкої, яка не потребує підтвердження реєстрації, будь-який новий користувач потрапляє на головну сторінку Особистого кабінету, через який можна керувати обліковими записами веб-майстри, партнера і рекламодавця одночасно, тому що для всіх учасників, реєстрація єдина.

    Після переходу в акаунт веб-майстра від людини потрібно додати адресу свого сайту (при натисканні на відповідну меню). І тут вже доведеться трохи повозитися з настройками, які не представляють ніяких складнощів. Крім адреси та назви власної майданчики користувачеві пропонується заповнити ряд додаткових полів.

    Зокрема, runet-advert просить ввести адресу сервісу статистики сайту та ім’я користувача з паролем, що забезпечують доступ до цієї статистики. Така інформація полегшує модерацію сайту і підвищує шанс на успішну реєстрацію ресурсу веб-майстри в рекламній системі.

    сразу после регистрацииСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Після розгляду сайту (зазвичай перевірка не займає більше одного-двох днів) і додавання його в базу, можна приступати безпосередньо до процесу монетизації.

    Для цього знадобиться створити всередині «Вашої рекламної мережі» індивідуальний рекламний блок і розмістити його на власній інтернет-майданчику. Runet-advert просить встановити код рекламного оголошення на своєму сайті протягом тижня після реєстрації, інакше ресурс буде видалений з бази.

    Вимоги до сайтів у «Вашої рекламної мережі» аж ніяк не завищені. Це відвідуваність не нижче 100 осіб на добу, з органікою з пошуку в 70 %. Самі майданчики при цьому, повинні бути якісними, зробленими на совість, як кажуть, для людей. Перебувають під яндекс-баном ресурси, звичайно ж, в партнерську мережу не приймаються.

    добавление сайтаСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Runet-advert пропонує досить зручний і простий конструктор (скріншот нижче) для створення рекламних блоків з великою кількістю спеціалізованих налаштувань. Веб-майстер може вибрати три варіанти оголошень:

  • Текстовий
  • Тизерний
  • Суміщений
  • У разі вибору поєднаного варіанту відвідувачі будуть бачити на сайті змінюють один одного на різних сторінках рекламу одного і того ж оголошення. Чисто теоретично такий блок підвищує клікабельність, однак, результативність кликбейта (що це?) вирішує в кінцевому рахунку сам сайт (своїм дизайном, наповненням, зручністю використання тощо).

    редактирование рекламного блокаСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Великий плюс функціоналу «Вашої рекламної мережі» в тому, що якщо користувач вирішить поміняти оформлення рекламного блоку або змінити налаштування показів об’яв, то йому не потрібно буде заново код на свій сайт після зроблених змін, – вони проявлять себе автоматично.

    Мінімальна вартість кліка Runet-advert починається з 1 рубля. Проте, ці показники в залежності від показів і внутрішньої конкуренції серед рекламодавців можуть збільшуватися (тобто, діє так звана аукціонна система). Веб-майстру виплачується 50 % від кожного кліка (незалежно від типу оголошення).

    Runet-advert для партнерів і виплата винагород

    Заробляти з допомогою ресурсу цій рекламній мережі можна також і за рахунок залучених в неї нових користувачів. Індивідуальну реферальне посилання, можна отримати після реєстрації в особистому кабінеті партнера.

    Для залучення можна також використовувати і спеціальні рекламні банери
    Згідно з умовами runet-advert за активних партнерів виплачується по 5 % з загальної кількості всіх доходів (веб-майстрів) і витрат (рекламодавців).

    В якості наочного прикладу «Ваша рекламна мережа» призводить викладку можливого заробітку для тих, хто успішно монетизує свою рефералку. Неважко підрахувати, наприклад, що з будь-якого користувача, який заробляє хоча б 10 000 рублів на місяць, можна отримувати по 500 рублів. І якщо таких користувачів буде хоча б з десяток, то вже набігає мінімум 5000 рублів вчиненого ні до чого не зобов’язує додаткового доходу (а це, зрозуміло, не межа).

    Ваша рекламна мережа — вигоди для рекламодавців

    Особливо хочеться відзначити рекламну мережу runet-advert для рекламодавців.

    Доданий через особистий кабінет і відкориговане усіма доступними параметрами націлювання оголошення буде показуватися на сторінках якісних сайтів, які входять у цю рекламну мережу.

    Реклама в інтернеті розміщується через дану рекламну мережу, дозволяє істотно економити рекламні бюджети.

    Таке стає можливим, тому що на відміну від яндекс директ і google adwords, вартість кліка (за перехід) у ній, становить від 1 рубля.

    Звичайно в процесі показу оголошень, вартість кліка подкорректируется в більшу сторону (не завжди) в залежності від умов (конкуренції, налаштувань націлювання), але все одно, буде залишатися на досить прийнятному (низькому) рівні.

    А цілеспрямовані налаштування таргетингу, забезпечують доступ до 17 000 000 потенційних клієнтів і покупців. Лояльним рекламодавцям до всього іншого, пропонується ряд додаткових бонусів начебто подарункового лендинга у разі поповнення балансу на суму більш ніж 7000 рублів і ще багато інших різних подарунків.

    Реклама в інтернеті — висновки про цій рекламній мережі

    В цілому для рекламодавців, рекламна компанія, розміщена в системі контекстної реклами «Ваша рекламна мережа», дозволяє отримати якісний трафік більш ніж прийнятними цінами за клік.

    Це пояснюється тим, що рекламодавці, можуть показати свою рекламу на сторінках якісних сайтів різних тематик і з невеликим рекламним бюджетом, отримувати достатньо якісний трафік, збільшуючи кількість замовлень і продажів.

    Ось тут http://runet-advert.ru/Reklamodatelyam самі можете ознайомитися з усіма перевагами цієї системи для залучення цільової аудиторії і збільшення продажів.

    Ну а для вебмайстрів, цей онлайн сервіс, пропонує один з надійних способів додаткової монетизації сайту.

    Зроблений Хороший (для людей) портал, із середньою відвідуваністю в місяць, доданий його в цю систему, буде на повному автоматі приносити дохід до 5 – 10 тисяч рублів на місяць, не докладаючи до цього жодних зусиль.

    Висновок зароблених коштів з Runet-advert проводиться на гаманці одній з наступних систем електронної комерції – Яндекс.Гроші, WebMoney, QIWI, або на пластикову картку Ощадбанку. Мінімальна сума виводу при цьому становить 1000 рублів.

    Ось мабуть і все, що ми хотіли вам розповісти про рекламу в інтернеті і нещодавно з’явилася систему контекстної реклами, в якій вигідно рекламуватися рекламодавців і заробляти гроші вебмайстрам…

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу