Як розкрутити сайт самому

2949

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Про те, як створити опитування на сайті за допомогою інструментів Гугл Диска, практично в той же час я написав невеликий нарис.

Як розкрутити сайт самому

Сьогодні ж хочу підвести підсумки того опитування і голосування. Якщо вам цікаво, то приєднуйтесь, і дізнаєтеся, користуються довірою агрегатори у читачів мого блогу, а якщо користуються, то які саме системи автоматичного просування вони віддають перевагу і з яких причин. Опитування не був платним, хоча багато хто готові за це платити гроші.

Оголосіть весь список, будь ласка…

На даний момент в опитуванні взяло участь понад півтори сотні людей. Власне, результати опитування ви можете подивитися на цій сторінці. Я пробегусь швиденько з тих питань, що були задані.

  • Переважна більшість читачів знайомі з агрегаторами і частина з них даними системами користувалася:
    Як розкрутити сайт самомуЯк розкрутити сайт самому
  • Половина опитуваних просуваються тільки вручну, але третина з них хотіла б все ж спробувати агрегатори:
    Як розкрутити сайт самомуЯк розкрутити сайт самому
  • На наступні три запитання читачі відповідали, мабуть, у відповідності зі своїм поданням кращого агрегатора. В явні лідери вийшли PromoPult і Wizard.Sape. Що примітно, новачок (Wizard.Sape) все ж трохи випередив родоначальника руху систем автоматичного просування:
    Як розкрутити сайт самомуЯк розкрутити сайт самому
  • Якщо ж подивитися на результати голосування, то тут ми бачимо схожу картину (за винятком того, що PromoPult програв сервісу Rokee), правда кількість тих, хто проголосував виявилося істотно менше, ніж тих, хто вирішив взяти участь в опитуванні.

    Збудуємо агрегатори по ранжиру

    Ну і на підставі результатів голосування та опитування можна, напевно, буде побудувати своєрідний Топ переваг (щоправда без нагородження переможців цінними призами):

  • Wizard.Sape — з’явився не так давно, проте, володіє однією незаперечною перевагою — він вбудований в інтерфейс найбільшої біржі посилань Sape. Всі інші системи в основному купують посилання там же, але цей агрегатор є «своїм» для цієї біржі. Читайте про можливості Wizard.Sape докладніше.
  • PromoPult — з’явився одним з перших на ринку. Пропонує стандартний набір можливостей.
  • Rokee — має досить багато можливостей ручних налаштувань, що може сподобатися професіоналам ринку Сео просування.
  • WebEffector — ще одні гравець на ринку автоматичного просування. Має стандартний набір можливостей.
  • SeoHammer — новачок на ринку просування, але з великими амбіціями.
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу