Як розкрутити сайт самому

3017

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Серед вас є ті, хто, милуючись цим ресурсом, потай заздрять його власнику? Мовляв, пощастило удальцу, встиг свого часу… Так, встиг йти ридма крізь безодню обставин, не спати ночами, щоб підняти сайт…

Як розкрутити сайт самому

Багато чого довелося побачити і відчути на своїй шкурі, поки проект не став популярним. Та не пощастило мені, а наступного покоління блогерів! Тому що в наш час ніхто не приходив на допомогу, і не було такої згуртованої «Однієї родини»!

Допоможуть, тому що «Одна родина»

Перепрошую за такий бурхливий екскурс в професійну особисте життя, але цьому передувала дискусія з одним «товаришем». Довелося на високих нотах поспілкуватися з «колегою», який дорікав мене в надмірній фортуни…

Мовляв, я почав діяльність блогера, ще коли в інтернеті не було такої конкуренції. Тому без зайвих зусиль вдалося розкрутити сайт… Легко чужими руками жар гребти. З боку здається, що вугілля зовсім не ліплять!

Насправді стати успішним блогером важко в будь-який час: і тоді, і зараз, і потім. Але в мою пору становлення не пригадую, щоб хтось безкорисливо допомагав початківцям видавцям. І не просто порадою, а викладав у відкритий доступ професійний курс з розвитку і монетизації сайту. Про кого ці слова? Та про проект «Одна родина».

Хто такі?

Проект заснований досвідченими блогерами, які самостійно пройшли вогонь, воду і мідні труби при розвитку своїх сайтів.

Тобто, автори знають не з чуток, які погодні умови панують в інтернеті.

Авторы проектаЯк розкрутити сайт самому

Засновником «Однієї сім’ї» є автор блогу Loxotrona.NET Ігор Колпаков. Ресурс присвячений розкриттю обманних схем шахрайства в Мережі.

Автор блогаЯк розкрутити сайт самому

Об’єднує всіх цих людей – володіння успішними інформаційними ресурсами, що приносять гарантований стабільний дохід.

Що за курс?

Першим дітищем проекту «Одна родина» став курс по створенню, розвитку і монетизації блогу. Автори курсу гарантують, що через рік ваш сайт буде приносити щомісячний дохід не менше 20 тис. руб.

Що порівнянно з розміром заробітної плати у багатьох регіонах РФ.

Курс містить цінну практичну інформацію, для подачі якої використовується унікальна схема навчання. Процес викладу курсу розбито на окремі заняття. Вони являють собою перелік інструкцій, які «студент» має виконати, щоб отримати наступну порцію знань.

Доказом освоєння матеріалу заняття є успішно виконане домашнє завдання.

Системный подходЯк розкрутити сайт самому

Матеріал курсу написаний в легкій формі, викладений зрозумілою для учнів мовою. Навіть для тих користувачів, хто ще «гавкає» на мишку і системний блок 🙂 .

Для підвищення ефективності освітнього процесу текстова інформація підкріплена пояснювальними відеороликами.

Чому?

Нагадаю, що курс від «Однієї сім’ї» поширюється безкоштовно. При цьому його слухача курсу не потрібно нічого купувати і башляти за розкриття якихось «чудодійних» засобів.

Зрозуміло, що для навчання потрібен комп’ютер, підключений до інтернету, і ще кілька супутніх інструментів.

Але чому вже відбулися блогери готові ділитися цінним практичним досвідом безоплатно? Можливо, вони вважають своїм обов’язком допомогти новачкам, які тільки починають своє становлення. Так само, як ви допомагаєте перейти дорогу дітям, поступаєтеся місце в маршрутці. Але, швидше за все, тому блогери – це одна велика родина!

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу