Добуваємо посилання на сайт

2607

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Щось мене останнім часом прорвало на статті з приводу отримання цих горезвісних безкоштовних зворотних посилань. Напевно, це відбувається просто тому, що я сам в даний момент активно займаюся пошуком таких халявних беклінків і ділюся з вами тим, що мені вдалося нарити.

Добуваємо посилання на сайт

Наскільки ефективні ці зворотні посилання для SEO просування сайту можна сперечатися досить довго, але я намагаюся не кидатися в крайності і говорити, що ці беки з трастових сайтів піднімуть ваш проект до небес або, навпаки, не кажу, що вони яйця виїденого не варті.

Отримання безкоштовних жирних зворотних посилань з профілів

Як я вже не раз говорив, для визначення того, що зовнішнє посилання відкрита для індексації пошуковими системами, я використовую чудовий плагін для Опери, описаний тут, а для прискорення їх індексації пошуковими системами роблю прогін їх Урлов через IndexGator або GetBot.

Продовжуємо тему отримання беклінків з профілів жирних сайтів, розпочату в третьої статті з цієї серії і продовжену у четвертій:

  • Free-lance — Реєструєтеся, а потім переходьте по підтвердженню з листа. Знаходьте вгорі праворуч «Налаштування». Вибираєте вкладку «Інформація» і в поле «Сайт» вводите URL просувається проекту. Інші поля заповнюєте за бажанням і зберігаєте зроблені зміни. Переходьте в свій аккаунт, клацнувши по логіну в шапці ліворуч або ж просто замініть тут закінчення на ваш логін:
    http://www.free-lance.ru/users/ktonanovenkogoВ вашому акаунті, доступному всім відвідувачам, будуть відображатися жирні зворотні посилання на введені вами вебсайти. Для прискорення індексації пошуковими системами використовуйте IndexGator або GetBot:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Lastfm — Реєструєтеся, а потім переходьте по підтвердженню з листа. Знаходьте «Налаштування» у верхній частині вікна під шапкою. Заповнюєте всі поля, які вважаєте потрібними і в самому низу додайте в полі «Домашня сторінка» URL просувається проекту. Зберігши зміни перейдіть в ваш аккаунт, клацнувши по логіну в верхньому правому кутку вікна або ж можете просто замінити тут закінчення на ваш логін в Lastfm:
    http://www.lastfm.ru/user/ktonanovenkogoДобуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Risk.ru — Реєструєтеся, переходите з підтвердження прийшов з листа і у вікні, клацаєте по «натисніть сюди» для переходу до редагування вашого облікового запису. В поле «Сайт?» вводите URL просувається проекту і тиснете кнопку «Ага, так!». Переходьте в свій аккаунт, клацнувши по логіну, розташованої вгорі вікна зліва. Не забудьте про IndexGator або GetBot
  • Lookatme — Реєструєтеся, перейдіть по підтвердженню з листа. Знайдіть у правій верхній частині вікна (під шапкою) «Редагувати профіль» і перейдіть туди. Заповніть всі поля, що вважаєте потрібними, в тому числі і поле «Мій сайт», де ви зможете ввести свій Урл. Збережіть зміни і перейдіть за «повернутися в профіль» вгорі вікна праворуч або ж просто замініть тут закінчення на ваш логін:
    http://www.lookatme.ru/users/ktonanovenkogoДобуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Instructables — Реєструєтеся і відразу ж потрапляєте в свій аккаунт, де для його редагування переходьте за посиланням «Edit Profile» (див. малюнок, розташований нижче) і введіть в поля «Website» назва та URL вашого проекту (назви російською мовою, схоже, не прокотять). Після того, як збережіть зроблені зміни, заходите в свій акаунт за посиланням «View Profile», розташованої внизу лівої колонки або ж просто замінюєте тут закінчення на ваш логін:
    http://www.instructables.com/member/ktonanovenkogo/В цієї ж лівій колонці ви і побачите безкоштовну посилання (беклінків) на ваш проекту з досить жирного сайту:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Вам залишиться лише додати адресу вашого профілю в IndexGator або GetBot

    Безкоштовні посилання з онлайн сервісів SEO аналізу сайту

    Нещодавно Я писав про програму Site-Auditor (тут), що дозволяє провести детальний SEO аналіз (тут приклади онлайн сервісів для аналізу) сайту або будь-якого просувається вами проекту.

    Але крім програм існує і досить велика кількість онлайн сервісів, на яких теж можна провести подібний аудит будь-якого веб-ресурсу. А так само з деяких з них можна отримати безкоштовну посилання відкрите для індексації пошуковими системами.

  • SEO аналіз з допомогою Cy-pr — вам потрібно всього-на-всього на головній сторінці ввести в поле «Для перевірки введіть URL у форму нижче», розташована відразу під шапкою, адреса веб-сайту і натиснути на кнопку «Аналіз». Через деякий час відкриється вікно з результатами SEO аудиту, вміст якої саме по собі може викликати істотний інтерес у вебмастера. Але нас цікавить в першу чергу відкрите для індексації пошуковими системами жирна зворотнє посилання, розташована вгорі:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Тепер ваше завдання скопіювати URL цієї сторінки з результатами SEO аудиту вашого проекту і прогнати його в IndexGator або GetBot. Її адреса буде мати вигляд:

    http://www.cy-pr.com/analysis/Только в кінці буде стояти ваше доменне ім’я.

  • Pr-cy — на цій сторінці введіть в запропоновану форму URL просувається проекту і натисніть кнопку «Показати». У вікні з результатами аудиту ви побачите свій беклінків, а внизу будуть точно такі ж відкриті для індексації пошуковими системами посилання на внутрішні сторінки проекту з анкорами (текстами):
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

  • Proverim, має показник тіц=550. За аналогією з попередніми прикладами, вводимо Урл в спеціальну форму і бачимо вікно з результатами аналізу, на якій буде красуватися жирний беклінків
  • Align — на головній в самому верху розташована форма, в яку потрібно буде ввести доменне ім’я просувається проекту (без http://) і натиснути на кнопку «Експрес-аналіз». Відкриється сторінка з результатами, яку і треба буде загнати в IndexGator або GetBot.
  • Ну, і ще кілька сервісів для проведення аудиту:

  • Аналізатор веб-ресурсів, має тіц=80.Тут вам потрібно ввести у запропоновану форму URL просувається проекту і натиснути кнопку «Аналізувати», або ж можете просто вставити в адресний рядок браузера такий Урл:
    http://www.prq.ru/analiz/status.html?url=заменив в ній доменне ім’я мого блогу на свій домен, а потім натиснувши ENTER на клавіатурі.
  • тіц-PR — ще один аналізатор. На головній введіть URL просувається проекту і натисніть на кнопку «Аналізувати». Далі все за аналогією з попередніми прикладами.
  • Url-sub — тіц=30.
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу